Arrangement

Mobile Device Management: Fra strategi til drift

Med dig hjem får du inspiration til at nytænke brugen af den mobile ”schweizerkniv” (Mobile Device management) samt en række praktisk anvendelige råd, når den mobile strategi skal omsættes til praksis.

Tirsdag d. 01. april 2014

Kl. 16:00 - 18:00

Fra 0 kr.

 

Beskrivelse

Mobile Device management (MDM) er implementering, sikring , overvågning, og styring af mobile enheder, såsom smartphones, tablets og bærbare computere.

Formålet med MDM er både at optimere funktionaliteten og samtidig beskytte virksomhedens mobile enheder og netværk.

MDM giver en sikker distribution og vedligeholdelse af applikationer, data og patches og gør det muligt for at overvåge og styre de mobile enheder lige så let som stationære computere. Efterhånden som virksomhedsinterne apps bliver anvendt, får smartphones og tablets en markant anden og vigtig rolle i forretningen og stiller  it-systemerne over for en række nye udfordringer, hvor managementsystemer til styring og sikkerhedsovervågning af mobilterminaler vil komme til at spille en helt central rolle.

Gå-hjem mødet vil belyse området fra det indledende systemvalg og udformning af en mobilstrategi til de konkrete driftserfaringer fra en af de største udrulninger med over 3500 mobilterminaler.

Med dig hjem får du inspiration til at nytænke brugen af den mobile ”schweizerkniv” samt en række praktisk anvendelige råd, når den mobile strategi skal omsættes til praksis.

Arrangør og foredragsholder: Niels Adler-Nissen (IDA IT)
Gratis for IDA ITs og DITs medlemmer.

 

Praktisk Info

Hvor


Hvornår

Tirsdag d. 01. april 2014

Kl. 16:00 - 18:00


Pris

Studerende, ikke medlem af IDA

0 kr.

Firmamedlem

0 kr.

Medlem af arrangør

0 kr.

Ledig

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Deltager, ikke medlem af IDA

250 kr.

Medlem

250 kr.

Ingeniør, ej medl. IDA

2.250 kr.

Tilmeldingsfrist

26. marts 2014 - kl. 01:00


Antal pladser

50


Ledige pladser

17


Arrangementsnr.

309249


Arrangør

IDA IT