Arrangement

Model-baseret udvikling af indlejrede systemer - fra forskning til industriel anvendelse

Kom og hør om model-baseret udvikling af indlejrede systemer, en metode der muliggør analyse af det samlede system meget tidligt i udviklingen inden egentlige prototyper foreligger. Den nyeste forskning indenfor dette spændende område vil blive gennemgået

Aarhus N

Torsdag d. 11. december 2014

Kl. 15:00 - 17:00

Fra 0 kr.

 

Beskrivelse

Udviklingen af indlejrede systemer, der består af mekaniske dele der skal interagere med diskret kontrol logik via sensorer og aktuatorer, giver ofte anledning til problemer i integrationsfasen. Dette skyldes ofte en silo-opdelt udvikling af mekanik, elektronik og software, der ikke understøtter analyser af det samlede system inden alle delene er udviklet. En model-baseret tilgang til udviklingen af indlejrede systemer muliggør afdækning af kritiske design parametre endnu inden en fysisk prototype er udviklet.

Foredraget vil fokusere på den nyeste forskning indenfor model-baseret udvikling af indlejrede systemer. Forskellige modellerings formalismer benyttes til af beskrive de forskellige dele af systemet, og en samlet system analyse muliggøres via en samlet simulation of de forskellige modeller. Der vil under foredraget være stor fokus på den industrielle anvendelse af denne forskning fortalt via cases der beskriver udvikling af store komplekse indlejrede systemer i industrien i virksomheder i Danmark, Belgien og Holland.

Gratis arangement.

Foredragsholdere: Professor Peter Gorm Larsen og Industriel PostDoc Sune Wolf, begge ansat ved Institut for Ingeniørvidenskab ved Aarhus Universitet.

 

 

 
 

Praktisk Info

Hvor

Ingeniørhøjskolen Aarhus Universitet

Finlandsgade 22

8200 Aarhus N

140E


Hvornår

Torsdag d. 11. december 2014

Kl. 15:00 - 17:00


Pris

Deltager, ikke medlem af IDA

0 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

0 kr.

Firmamedlem

0 kr.

Medlem af arrangør

0 kr.

Ledig

0 kr.

Medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Ingeniør, ej medl. IDA

2.000 kr.

Tilmeldingsfrist

09. december 2014 - kl. 23:59


Antal pladser

50


Ledige pladser

33


Arrangementsnr.

312778


Arrangør

IDA Embedded