Arrangement

Morten Albæk foredrag

DET GENNEMSNITLIGE MENNESKE - Et foredrag om at lede sig selv og andre i en global verden

Herning

Tirsdag d. 17. februar 2015

Kl. 14:00 - 15:30

Fra 0 kr.

 

Beskrivelse

DET GENNEMSNITLIGE MENNESKE

Et foredrag om at lede sig selv og andre i en global verden

”Sandsynligheden taler stærkt for, at man ikke har særlige evner. At man ingen særlige talenter besidder. At man slet ikke er noget særligt.” Således ærligt udtrykker Morten Albæk sig i sit nye foredrag baseret på bogen ”Det gennemsnitlige menneske.”

“Op igennem 1990’erne og 00’erne har vi skabt en kultur, der alene har opfordret mennesket til at definere sig selv ved sine ambitioner, drømme og fantasier. En kultur, der reproducerer folks manglende evne til nøgternt at vurdere egne evner ved at anspore dem til konsekvent at overvurdere dem”. Så kontant er meldingen fra Morten Albæk i sit helt nye foredrag.

Morten Albæk gør op med folks indbildte tro på, at deres talent bare skal opdages og langer ud efter den manglende selverkendelse, der nærer X-Factor og andre lignende konstruktioner i vores omgivelser. For efter Morten Albæks mening er de fleste af os helt gennemsnitlige, fejlfyldte mennesker, som skal arbejde flittigt og gøre vores bedste hver eneste dag, hvis vi skal opleve succes og bidrage positivt til verden.

”Vi danskere er blevet dovne. Og som om det ikke var slemt nok, så er danskeren også blottet for erkendelse af, at vi er blevet det.”

I foredraget deler han sine tanker om vigtigheden af at være et helt menneske i en moderne og omskiftelig verden. Han forklarer, hvorfor man hverken kan være en god leder, en god medarbejder eller et godt menneske, hvis man ikke er ærlig i omgangen med sig selv og med andre.

Hør Morten Albæks vigtige og nødvendige opråb til et land han elsker, og derfor ønsker alt det bedste for – men det kræver, at vi kommer i gang med at præstere bedre, end vi gør i dag.

 

Praktisk Info

Hvor

AU Herning

Birk Centerpark 15

7400 Herning

Siemens Auditoriet


Hvornår

Tirsdag d. 17. februar 2015

Kl. 14:00 - 15:30


Pris

Ledig

0 kr.

Medlem

0 kr.

IDA Engineering Club

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Deltager, ikke medlem af IDA

100 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

100 kr.

Tilmeldingsfrist

17. februar 2015 - kl. 10:00


Antal pladser

160


Ledige pladser

3


Arrangementsnr.

313625


Arrangør

Herning Afdeling, IDA Vestjylland