Arrangement

Motiver dig til bedre resultater - Introoplæg

Kæmper du til tider med motivationen? Kom til dette introoplæg, som med begreber som positiv psykologi og coaching klæder dig bedre til studielivet, eller andre hverdagssituationer.

Aalborg

Tirsdag d. 01. oktober 2013

Kl. 17:00 - 21:30

Fra 0 kr.

 

Beskrivelse

Vi sætter fokus på motivation, og hvordan du som studerende ved Aalborg Universitet kan forbedre dine resultater ved bedre at udnytte dine personlige og projektgruppens kompetencer.

Med afsæt i coachingens koncepter og positiv psykologi vil vi introducere de væsentligste strategier til at udvikle, fastholde og omsætte motivation. Du vil få indblik i og individuel hjælp til, hvordan du kan skabe og fastholde din motivation ikke bare for dit studie, men også for din karriere på længere sigt. Det gælder både for dig selv og for dynamikken og motivationen i projektgruppen.

- Dette er den første kursusaften, ud af fire der indeholder en grundlæggende og praktisk gennemgang ud fra emnerne; grundlægende motivation, motivation i praksis, selv-ledelse, styrkebaseret motivation, goal-mapping, samt lykke og motivation.

- I en efterfølgende serie på 3 workshop-aftener vil emnerne blive uddybet og indeholde deltager-aktive øvelser, så den teoretiske tilgang til motivation bliver indarbejdet hos workshoppens deltagere. Målet er, at deltagerne efter endt workshop kan optimere sine egne og studiegruppens målsætning, motivation og resultater. Vi har også mulighed for at lave at special-track på workshoppen om eksamensangst, hvis der viser sig interesse undervejs i forløbet.

Det er muligt at tilmelde sig til kursusaften og rækken af workshops separat, men vi anbefaler, at forløbet tages i sammenhæng.

Underviserne på kursusrækken er Anita Friis Sommer og Henrik Hessel.

Anita Friis Sommer – er uddannet civilingeniør i virksomhedssystemer og studievejleder med Undervisningsministeriets studievejlederuddannelse samt efteruddannelse.

Har arbejdet med vejledning af studerende siden 2004 og er nuværende Ph.d.-studerende ved institut for mekanik og produktion på Aalborg Universitet.

Henrik Hessel – har en mangeårig erfaring fra undervisning, coaching og konflikthåndtering. Med en baggrund som uddannet socialpædagog og NLP træner, etablerede han egen coaching og konsulentvirksomhed i 2009.

Har i mere end 10 år arbejdet professionelt med unge, der sigter efter en fremtid med motivation, formål og retning.

 

Praktisk Info

Hvor

Aalborg Universitet

Badehusvej 9

9000 Aalborg

Auditorium 1


Hvornår

Tirsdag d. 01. oktober 2013

Kl. 17:00 - 21:30


Pris

Studiemedlem

0 kr.

Deltager, ikke medlem af IDA

50 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

50 kr.

Medlem af arrangør

50 kr.

Ledig

50 kr.

Medlem

50 kr.

Seniormedlem

50 kr.

Ingeniør, ej medl. IDA

2.050 kr.

Tilmeldingsfrist

30. september 2013 - kl. 02:00


Antal pladser

100


Ledige pladser

79


Arrangementsnr.

308162


Arrangør

IDA Young Professionals