Arrangement

Musical : Billy Elliot, rundvisning samt middag, Det Ny Teater

Uforglemmelig teateroplevelse med musik af Elton John. Om drengen Billy, der mod alle odds forfølger sin drøm. RUNDVISNING ej for gangbesværede. Kl. 16.20: Dørene v/hovedindgangen ved Det Ny Teater åbnes. Kl. 16.30 præcis: Rundvisning. Se mere nedenfor.

København V

Torsdag d. 26. marts 2015

Kl. 16:30 - 22:30

Fra 740 kr.

 

Beskrivelse

Billy Elliot The Musical er baseret på filmen af samme navn og har musik af Elton John. Det er en hjertegribende og opløftende forestilling om drengen Billy, der mod alle odds forfølger sin drøm. Billy går til boksning. Ved et tilfælde havner han på en balletskole for børn, hvor han i smug begynder at følge undervisningen, og efterhånden bliver interessen for dans til en dybfølt drøm og passion. Billys minearbejderfamilie opdager det og modsætter sig i starten. De har ikke råd til at betale for undervisningen, og rigtige drenge går til boksning og ikke til ballet. Mod alle odds forfølger han sin drøm, og det får konsekvenser for ham og hans familie.

Billy Elliot foregår i en landsby i Nordengland under den store minestrejke i 1984/85, der truer byens eksistens og sammenholdet i Billys familie.
Med 81 internationale teaterpriser er Billy Elliot de seneste 10 års største internationale musical-succes og den mest prisvindende musical nogen sinde, bl.a. Olivier Awards i London og Tony Awards i New York for både Best Musical og Best Score.

Billy Elliot, der får danmarkspremiere på Det Ny Teater, er en uforglemmelig teateroplevelse.

Elton John fortæller selv om den dag han mødte Billy Elliot for første gang: Det er ikke særlig ofte man kan sige, at en film ændrer ens liv. Jeg havde ingen anelse om, hvad jeg gik ind til, da jeg sagde ja tak til en invitation (i 2000) til premieren på Billy Elliot på filmfestivalen i Cannes. Min reaktion på filmen var meget dybfølt. Historien om unge Billy, en talentfuld dreng fra arbejderklassen med kunstneriske ambitioner, der tilsyneladende lå uden for hans muligheder, havde så mange paralleller til min egen barndom. Som for Billy blev muligheden for at udtrykke mig selv kunstnerisk et adgangskort til et bedre, mere tilfredsstillende liv… At se Billy bogstavelig talt danse sin vej ud af det triste og grusomme miljø skabt af den britiske mineindustris hedengang var opløftende. At se Billys familie bakke op om hans kunstneriske talent rørte mig til tårer. Da forevisningen var forbi, var publikums reaktion overvældende.

Vi mødes kl. 16.30  hvor vi indleder aftenen med en guidet rundvisning, hvor vi kommer med bag scenen. Hvordan ser der ud på scenen, før tæppet går til dagens forestilling? Vi oplever teatret fra kælder til tag, blandt andet den lille teatersal Sceneriet i Teaterkælderen, Store Scene, hvorfra De selv får lov at kigge ud over tilskuerpladserne, Green Room og Prøvesalen helt oppe på taget. Der tages forbehold for, at nogle lokaler i teatret kan være optaget på dagen. Undervejs fortælles teatrets historie fra grundstensnedlæggelsen i 1908 frem til i dag. Rundvisningen varer 1 time.
Rundvisningen foregår ad mange trapper og er derfor ikke egnet for gangbesværede.
Herefter får vi kl. 17.30 serveret en dejlig buffet i Teaterkælderen. Forestillingen starter kl. 19.30, og vi har reserveret billetter i den bedste gruppe.

Inkluderet i prisen er rundvisning, buffet og billet, som udleveres under spisningen. Drikkevarer er for egen regning, medbring venligst kontanter.
Tilmeldingen er bindende.

 

Praktisk Info

Hvor

Det Ny Teater

Gammel Kongevej 29

1610 København V

Teaterkælderen


Hvornår

Torsdag d. 26. marts 2015

Kl. 16:30 - 22:30


Pris

Ledig

740 kr.

Medlem

740 kr.

Seniormedlem

740 kr.

Studiemedlem

740 kr.

Tilmeldingsfrist

24. februar 2015 - kl. 23:59


Antal pladser

40


Ledige pladser

0


Tilvalg

Ledsager

740 kr.

Arrangementsnr.

313021


Arrangør

KulturForum, IDA København