Arrangement

Musical : Crazy for you samt middag, Det Ny Teater

Silas Holst og Julie Steincke i hovedrollerne. Forførende musik, formidable dansenumre, forrygende morsomme scener. Tilmeldingen er bindende. Billetter sendes fra IDA 5.11.2013.

København V

Torsdag d. 14. november 2013

Kl. 17:00 - 22:00

Fra 835 kr.

 

Beskrivelse

Efter premieren skrev anmelderne blandt andet:

Gershwin-musical på topniveau - den bedste musicaldans nogensinde.  Man er godt tosset, hvis man ikke sikrer sig billet til musicalen Crazy For You på Det Ny Teater. Der bydes på danseoptrin, som får én til at tabe underkæben. Er man til en musical, som er tæppebombet med det ene verdenskendte evergreen-hit efter det andet, og er man til en produktion, der overgår sig selv ikke mindst dansemæssigt, er denne step-hamrende charmerende forestilling slet ikke til at komme udenom. Lars Wallenberg, Børsen

Jeg er tosset med Crazy For You. Der er næppe en finger at sætte på forestillingen, og hele ensemblet fungerer forbilledligt. Men Silas Holst er showets lysende stjerne! Hans Bjerregaard, Ekstra Bladet.

SHOWTIME! CRAZY FOR YOU med Silas Holst og Julie Steincke i hovedrollerne.

Forførende musik, formidable dansenumre, forrygende morsomme scener. Tilsammen en fantastisk, festlig forestilling. Musikken er en kavalkade af Gershwins vidunderlige evergreens,
bl.a. I Got Rhythm, They Can’t Take That Away From Me og Embraceable You.

Den velhavende playboy Bobby drømmer om at droppe jobbet som bankmand for at blive danser på Broadway. Han bliver sendt til Nevada for at gennemføre en tvangsauktion over et falleret teater. Her forelsker han sig i den lokale pige Polly. For at imponere hende forklæder han sig som den legendariske teaterdirektør Zangler fra New York og forsøger at producere et show, der kan redde teatret. At forvandle de lokale cowboys til dansere er det mindste af hans problemer, da den rigtige Zangler dukker op med hans mor og hans forlovede på slæb.

Vi mødes kl. 17.00 i Teaterkælderen, hvor vi indleder aftenen med en dejlig buffet, mens der bliver givet en kort introduktion til forestillingen. Derefter ser vi forestillingen kl. 19.30, og vi har reserveret billetter i den bedste gruppe.

Inkluderet i prisen er introduktion, billet (bliver tilsendt) samt buffet. Drikkevarer er for egen regning, medbring venligst kontanter.

Pris: 835 kr pr. deltager.
Tilmelding på ida.dk senest den 12.10.
Tilmeldingen er bindende.

 

Praktisk Info

Hvor

Det Ny Teater

Gammel Kongevej 29

1610 København V

Teaterkælderen


Hvornår

Torsdag d. 14. november 2013

Kl. 17:00 - 22:00


Pris

Ledig

835 kr.

Medlem

835 kr.

Seniormedlem

835 kr.

Studiemedlem

835 kr.

Tilmeldingsfrist

12. oktober 2013 - kl. 00:00


Antal pladser

17


Ledige pladser

0


Tilvalg

Ledsager

835 kr.

Arrangementsnr.

308348


Arrangør

KulturForum, IDA København