Arrangement

Musical : Evita samt middag, Det Ny Teater

Evita i en spektakulær ny opsætning skabt specielt til Det Ny Teater. Tim Rice og Andrew Lloyd Webbers blændende musical om den tragiske historie om Eva Perón. Tilmeldingen er bindende. Billetter uddeles ved middagen.

København V

Torsdag d. 03. april 2014

Kl. 17:00 - 22:00

Fra 835 kr.

 

Beskrivelse

EVITA er noget så sjældent som en politisk musical. Et skarpt, satirisk angreb på diktatorparret Juan og Eva Perón. På magtmennesker til alle tider – og de mekanismer, der tillader dem at komme til magten. En udstilling af det forrygende mediecirkus, som baner vejen til magten for Juan Perón og hans hustru. Et konsekvent opgør med myten om ”Santa Evita”, det argentinske folks hengeninde, de fattiges beskytter og velgører.

Drevet af ambition og velsignet med karisma blev hun starlet som 22-årig, præsidentens elskerinde som 24-årig, landets førstedame som 27-årig, og døde som 33-årig. Eva Perón, arbejderklassens helgeninde, hånet af aristokratiet og næret mistillid til af militæret, var forudbestemt til at efterlade sig en fascinerende politisk arv, der er enestående i det 20. århundrede.

Eva udnyttede sin skønhed og karisma til at hæve sig op fra Argentinas slum til præsidentens palads som præsidentfrue. Hun vandt international berømmelse, hendes landsmænd hyldede hende som de fattiges forkæmper, og hun blev en af verdens mest magtfulde kvinder. Glamour og magtsyge gjorde hende til verdens første politiske celebrity, men grådighed og et skrøbeligt helbred gjorde hendes skæbne tragisk.

Evita startede med sange som ”Don’t Cry For Me, Argentina”, ”Another Suitcase In Another Hall”, ”High Flying, Adored” som et rock-opera koncept album, og blev efterfølgende med stor succes opsat i London i 1978 og på Broadway i 1979, hvor den vandt 7 Tony Awards, bl.a. for Best Musical.
I 1996 havde den prisvindende filmversion med Madonna i titelrollen premiere, og i 2012 høstede Evita påny stor succes i en ny opsætning på Broadway med argentinske Elena Roger som Evita og Ricky Martin i rollen som Che. Det Ny Teaters nye sceneproduktion inkluderer ”You Must Love Me”, det Oscar-vindende hit fra filmen Evita.

Vi mødes kl. 17.00 i Teaterkælderen, hvor vi indleder aftenen med en dejlig buffet, mens der bliver givet en kort introduktion til forestillingen. Derefter ser vi forestillingen kl. 19.30, og vi har reserveret billetter i den bedste gruppe.

Inkluderet i prisen er introduktion, billet (uddeles ved middagen) samt buffet. Drikkevarer er for egen regning, medbring venligst kontanter.

Pris: 835 kr pr. deltager.
Tilmelding på ida.dk senest den 14.2.
Tilmeldingen er bindende.

 

Praktisk Info

Hvor

Det Ny Teater

Gammel Kongevej 29

1610 København V

Teaterkælderen


Hvornår

Torsdag d. 03. april 2014

Kl. 17:00 - 22:00


Pris

Ledig

835 kr.

Medlem

835 kr.

Seniormedlem

835 kr.

Studiemedlem

835 kr.

Tilmeldingsfrist

14. februar 2014 - kl. 01:00


Antal pladser

40


Ledige pladser

0


Tilvalg

Ledsager

835 kr.

Arrangementsnr.

309392


Arrangør

KulturForum, IDA København