Arrangement

Musical HairSpray - vi fik billetter!

Silas Holst er klar til at tage os med storm igen.

København V

Onsdag d. 13. april 2016

Kl. 20:00 - 23:00

Fra 605 kr.

 

Beskrivelse

Hairspray – musical med Silas Holst

Onsdag den 13. april 2016, kl. 20.00.
Mødested: Tivolis koncertsal, Tivoli i København

Den internationalt prisbelønnede Broadway-musical Hairspray. Den er blevet set af mere end syv millioner og tildelt over 25 internationale priser. Det er et håndplukket stjernecast bestående af Silas Holst, Martin Brygmann, Lene Nystrøm, Caroline Henderson, Johannes Nymark, Jesper Lohmann m.fl. Derudover har Tivoli på rollelisten sikret sig Julie Zangenberg, der debuterer i musicalgenren.

Nikolaj Koppel, Underdirektør for Kultur, om Hairspray på plakaten:
”Hairspray er den sjoveste, mest højenergiske og hjertevarme musical, jeg kender.

Rørende, livsbekræftende og humørfyldt historie
Hairspray foregår i 1960´ernes USA, i en tid hvor løssluppenhed, frihedstang og mod på at ændre racefordommene har greb i de unge. Tracy Turnblad, en stor teenager med stort hår og et endnu større hjerte, drømmer om at deltage i The Corny Collins Show. Et populært tv-show med den friskfyragtige Corny Collins (Silas Holst). Tracy har bestemt ikke en klassisk dansekrop, men det blæser hun på. Der går ikke lang tid før hendes dansetalent opdages og hun folder sine talenter ud i showet. Midt i det hele danser hun med stor selvfølgelighed ind i sit livs kærlighed, den hotte teenagestjerne Link Larkin (Johannes Nymark). Tracy træder også i karakter over for sin overvægtige mor Edna (Martin Brygmann) og sin småskøre far Wilbur (Jesper Lohmann), og ikke mindst alle hendes danseglade, farvede venner. Hvad det går ud på skal opleves i Koncertsalen, hvor det hele krydres med iørefaldende dansemusik tilsat Motown-sound.

Danmarks nye musicalkonge
Silas Holst har stor succes i Dirty Dancing - først i Tivoli, så på Operaen. Musicalstjernen har begejstret publikummer og anmeldere med sin eminente danseteknik og kække glimt-i-øjet-attitude. Der bliver skruet op for charmen, når Silas Holst indtager rollen som værten Corny Collins i tv-showet af samme navn. Stjernedanseren i showet er Link Larkin, og den rolle udfylder Johannes Nymark, og dermed er der debut til ægteparret Silas Holst og Johannes Nymark på den samme musicalscene.

Martin Brygmann springer ud
Han har gjort det før; optrådt med sikker overbevisning som kvinde. Med rollen som Edna Turnblad skal Martin Brygmann atter rulle sine kvindelige talenter ud og fremvise en barmfager kvinde, der ikke har stået forrest i selvtillidskøen. Datteren Tracy Turnblads mod på livet har en smitsom effekt på den store kvinde, der i løbet af musicalen både får fremvist danse- og sangtalenter. Ægtesengen deles med Jesper Lohmann i rollen som husbonden Wilbur Turnblad.

Stjernedebut
Sangeren Lene Nystrøm debuterer i musicalgenren i rollen som Velma Von Tussle, en tidligere skønhedsdronning. Hun fornægter sin alder, og vil gøre alt for at spænde ben for de unge dansere i jagten på deres drøm om at deltage i tv-showet, som hun er producer for. Holdet tæller endnu en debutant udi musicalgenren, og det er Julie Zangenberg, der spiller den evigt opmærksomheds-søgende datter, Amber Von Tussle. Herudover medvirker Caroline Henderson som den bramfri soulmama Motormouth Maybelle foruden Simone Cameron, Jaleesa Johnson og Sophie Ziedoy som sangtrioen The Dynamites samt et ensemble med 30 dansere og sangere. Kapelmester er musikeren Lars Danielsson.  

Hvor er Tracy?
Hvem skal udfylde rollen Tracy Turnblad, der lever og ånder for sang og dans og som slet ikke ænser omverdenens fordømmende blikke og fordomsfulde holdninger? Jagten på Danmarks nye musical-darling sættes i gang senere på året 2015 i forbindelse med en større audition. Spændende hvad udfaldet bliver.

Hairspray spiller i Tivolis koncertsal kl. 20.00, og vi har reserveret billetter i den bedste gruppe.

I pausen mødes vi, der vil være et bord mærket Ingeniørforeningen IDA for udskænkning af en sodavand/øl eller et glas vin.

Inkluderet i prisen er billet samt en drink (sodavand/øl/vin) i pausen. Billetter bliver tilsendt.

Gå ikke glip af dette arrangement med kulturforum.

Pris:
IDA-medlem: 605 kr.
Ledsager: 605 kr. (Max 5 ledsagere pr. IDA-medlem).

Tilmeldingen er bindende.

 

Praktisk Info

Hvor

Tivolis Koncertsal

Tietgensgade 20

1704 København V


Hvornår

Onsdag d. 13. april 2016

Kl. 20:00 - 23:00


Pris

Ledig

605 kr.

Medlem

605 kr.

Seniormedlem

605 kr.

Studiemedlem

605 kr.

Tilmeldingsfrist

10. august 2015 - kl. 18:00


Antal pladser

33


Ledige pladser

0


Tilvalg

Ledsager

605 kr.

Arrangementsnr.

314316


Arrangør

KulturForum, IDA København