Arrangement

Musical: Prinsen af Egypten - Gamle Scene (Fredericia Teater)

Fredericia Teater er toppen af den danske musicalscene. Gang på gang leverer de overdådige og mindeværdige forestillinger. Pladser i bedste prisgruppe på Det Kongelige Teaters Gamle og flotte Scene.

København K

Søndag d. 23. juni 2019

Kl. 14:00 - 17:45

Fra 645 kr.

6 pladser tilbage

 

Beskrivelse

Det er lykkedes at reservere O billetter til Fredericia Teaters Prinsen af Egypten, som spiller på Det Kongelige Teaters Gamle Scene.

Forestillingen starter kl. 15.00.

Hvis det er muligt, sørger Fredericia Teater for en introduktion af ca. 15 – 20 min. varighed. Det bekræftes først, når vi er tættere på forestillingen.

Prinsen af Egypten er historien om Moses og hans bror Ramses, der blev Farao af Egypten, og om et folk, der ændrede dem begge for altid. Om hittebarnet, der blev prins og siden landflygtig for endelig at vende tilbage til Egypten og føre sit folk ud af slaveriet i Egypten og mod det forjættede land Kanaan.

Medvirkende:
Diluckshan Jeyaratnam, Jason Gotay, Lars Mølsted, Nadia Abraham, Kristine Yde, Silke Biranell, Samira Alm, Anne Fuglsig, Mads Æbeløe, Søren Bech-Madsen, Mads M. Nielsen, Runi Lewerissa, Abigail Baunbæk Wallington, Naomi Victoria Sacara Gulløv, Mathias Abraham Rasmussen, Theo Brandt, Maria Skuladottir, Linda Arunee Charlotte Olufsson, Katrine Jenne, Ernestine Ellen Marie Ruiz, Nadin Reiness, Kristoffer Sass, Julian Thiesgaard Kellerman, Christoffer Lund Skov, Daniel Trelborg Hansen, Vegard Kristiansen, Rachael Ireson, Rina Nathalie Esther Hirschorn, Giada Luciani, Gabriel Hyman, Joshua Keith, Jourdan Epstein, Kalon Badenhorst, Katrine Skovbo, Max-Emil Nissen, August Eriksmoen

Varighed: 2 timer & 40 min. inklusiv pause

Uddrag af anmeldelser:

Det er et vidnesbyrd om, at etablissementet har nået et niveau, der kan måle sig med de bedste. Henrik Palle, Politiken.

I det hele taget er der ingen grund til ikke at bøje sig i ørkenstøvet for den kraftanstrengelse og professionalisme, som Fredericia Teater har sat in med for at realisere samarbejdet med den Oscar-vindende komponist Stephen Schwartz… Jakob Steen Olsen, Berlingske.

Fredericia teater er toppen af den danske musicalscene, hvor de gang på gang leverer overdådige og mindeværdige forestillinger, og Prinsen af Egypten er ingen undtagelse. Natasha Lund, bagteatermasken.com

Frarådes børn under 7 år.

Med i prisen vil også være en drink (sodavand/øl/vin). Den får vi enten i forbindelse med eventuel introduktion før forestillingen eller i pausen. Information gives senere. Hold øje med opdatering af denne beskrivelse.

Inkluderet i prisen er billet, billetgebyr samt en drink (sodavand/øl/vin) - og eventuelt en introduktion til forestillingen.

Billetter fremsendes pr. mail eller post; tidspunkt oplyses her, når vi er tættere på arrangementet.

Hvis ikke du har modtaget billetterne iht. beskrivelse på IDA.dk, kontakt i god tid IDA for afklaring.

Kulturforums arrangør er Birgit Røbel.

Bindende tilmelding.

 

Praktisk Info

Hvor

Gamle Scene Det Kgl.

August Bournonvilles Passage 8

1000 København K


Hvornår

Søndag d. 23. juni 2019

Kl. 14:00 - 17:45


Pris

Ledig

645 kr.

Medlem

645 kr.

Seniormedlem

645 kr.

Studiemedlem

645 kr.

Tilmeldingsfrist

29. marts 2019 - kl. 23:55


Antal pladser

39


Ledige pladser

6


Tilvalg

Ledsager

645 kr.

Arrangementsnr.

327289


Arrangør

KulturForum, IDA København