Arrangement

Muslingekogeskole i muslingebyen Løgstør

Limfjordens blåmuslinger anses for at være nogle af verdens bedste, og nu har du muligheden for at høre mere om "havets frugt", og derefter, under kyndig vejledning fra professionelle kokke, lære at tilberede muslinger og få en stor gastronomisk oplevelse

Løgstør

Onsdag d. 23. september 2015

Kl. 18:00 - 21:00

Fra 270 kr.

 

Beskrivelse

Mytelis edulis - kender du måske bedre under navnet "Blå musling" - en af de fineste spiser fra Limfjorden. Vandet i Limfjorden, er noget af det beste muslingevand der findes, både mht. smag og kvalitet. Der fanges mange tusinde tons muslinger i Limfjorden hvert år - men hvad ved vi i grunden om muslingen og hvordan tilberedes den?

Kom med til en anderledes aften i Muslingebyen Løgstør.

Vi mødes kl.18.00 i Restaurent Kanalfogedens Køkken i Løgstør, hvor en biolog/naturvejleder vil komme og fortælle os om Limfjorden og muslinger. Derefter kommer kokken og fortæller om muslinger i forhold til madlavning, giver tips og tricks - hvorefter vi selv skal igang med at tilberede vores aftensmad, som selvfølgelig består af muslinger.

Når aftensmaden er lavet, skal den selvfølgelig fortæres i hyggeligt selskab, og når vi er kommet igennem hovedretten bliver vi forkælet med en lækker dessert og kaffe/the dertil.

Vi forventer at arrangementet slutter omkring kl.21.

Husk forklæde!

Prisen inkluderer muslingekogeskole, foredrag samt aftensmad med dessert og kaffe

Der er begrænset antal pladser og tilmelding er bindende

 

 

 

 

 

Praktisk Info

Hvor

Restaurant Kanalfogedens Køkken

Fischersgade 89

9670 Løgstør


Hvornår

Onsdag d. 23. september 2015

Kl. 18:00 - 21:00


Pris

Ledig

270 kr.

Medlem

270 kr.

Seniormedlem

270 kr.

Studiemedlem

270 kr.

Tilmeldingsfrist

18. september 2015 - kl. 20:00


Antal pladser

40


Ledige pladser

21


Tilvalg

Ledsager

270 kr.

Arrangementsnr.

314774


Arrangør

Aalborg Afdeling, IDA Nord