Arrangement

Nabokrig, Mungopark - BEMÆRK KORT TILMELDINGSFRIST!

Den indbyrdes rivalisering i Trekantsområdet er tema for det ny skrevne satiriske teaterstykke, der skal åbne fælles kulturfestivalen i august. Bemærk kort tilmeldingsfrist!!!

Kolding

Fredag d. 30. august 2013

Kl. 19:30 - 22:00

Fra 110 kr.

 

Beskrivelse

Om forestillingen

Den indbyrdes rivalisering i Trekantsområdet er tema for det ny skrevne satiriske teaterstykke, der skal åbne fælles kulturfestivalen i august. Gå ikke glip af denne opsætning omkring forholdet mellem naboerne i trekantområdet og om fordommene, styrker og svagheder for de enkelte byer.

Er de mere nærige i Fredericia? Er folk i Vejle bedre boldspillere og dygtigere handelsfolk? Og er koldingenserne kultursnobber, blot fordi de har et slot i baghaven? 

Hvorfor kan de tre byer, der tilsammen har Danmarks bedste placering, ikke enes?

Hvorfor er Trekantområdet mere arvefjender end bedste venner? 

Og hvordan kan det egentlig være et trekantsområde, når der er seks kommuner?

Det finder vi ud af i NABOKRIG – en blanding af stort teater, dejlig musik, sjove sketches og en masse information, som man ikke vidste, man trængte til at få fortalt. 


Musicalperformerne fra Fredericia Teater sættes sammen med Mungo Park Koldings skuespillere – et clash mellem dem, der forstår at fyre den af og dem, der kan skabe gribende karakterer. 
Så hvad sker der, når halvdelen af truppen hele tiden bryder ud i musicalsang? Når nu resten prøver at søge indad og krænge sjælen ud. 

Det er lige, hvad der skal til for at få alle fordomme om ‘de andre’ til at blusse op. For dem i Kolding kan ikke lide dem fra Fredericia. Og dem fra Fredericia kan ikke lide dem fra Kolding. Og ingen af dem kan lide dem fra Vejle.
Der er ikke rigtig nogen, der kan huske hvorfor, for sådan er det bare – og dét er vist det eneste, alle kan blive enige om.

Kulturfestivalen er en samlet indsats fra de seks kommuner Billund, Fredericia, Kolding, Middelfart, Vejen og Vejle, med økonomisk støtte fra Kulturministeriet og Region Syddanmark med det formål at binde de seks kommuner endnu tættere sammen.

Det er forfatteren Jens Korse fra P1’s satiriske Selvsving-redaktion, der har skrevet manuskriptet. Det sker på baggrund af research i byerne, interview med forskellige nøglepersoner, samt alle de input, som borgere i Trekantsområdet er kommet med.

Netværk

Der er mulighed for at netværke. Vi foreslår at mødes på The Mocca Cafe (A.L Passagen 9-13) til en øl, kaffe eller lignende efter forestillingen. Drikkevarer er for egen regning. Vi venter i lobbyen for dem der ønsker at gå samlet til cafeen, ellers kan man selvfølgelig også selv gå. Hvis i ønsker at netværke i cafeen, så giv venligst besked i kommentar feltet, så vi har en ide om hvor stor interessen er. Tilmelding til netværk i cafeen er ikke bindende men bare vejledende.


Om Mungo Park

Mungo Park er et ensamble teater, som tilbyder en anderledes og unik teateroplevelse. Vi mødes i lobbyen hos Mungo Park, som ligger i centrum af Kolding.


Tilmeldingsfrist
Tilmeldingsfristen er den 26. juni 2013. Herefter er der bindende tilmelding!

 

 

 

Praktisk Info

Hvor

Mungo Park Kolding

Fredereciagade 1

6000 Kolding


Hvornår

Fredag d. 30. august 2013

Kl. 19:30 - 22:00


Pris

Ledig

110 kr.

Medlem

110 kr.

Seniormedlem

110 kr.

Studiemedlem

110 kr.

Deltager, ikke medlem af IDA

150 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

150 kr.

Tilmeldingsfrist

28. juni 2013 - kl. 02:00


Antal pladser

40


Ledige pladser

34


Tilvalg

Ledsager

110 kr.

Arrangementsnr.

307224


Arrangør

Trekantafdeling, IDA Syd