Arrangement

Network or notwork - Århus

Tirsdag d. 16. april 2013

Kl. 17:00 - 21:00

Fra 175 kr.

 

Beskrivelse

Formål:
Formålet er at skærpe bevidstheden over for at skabe sig et professionelt virtuelt håndtryk og at give inspiration og praktiske anvisninger på at netværke online.

Målgruppe:
Kurset henvender sig til den yngre kandidat, der gerne vil høre noget om, muligheder for at styrke relationer online samt staldtips til at bruge netværk både i akut jobsøgning og i langsigtet karriereplanlægning.

Kursusindhold:
En synlig tilstedeværelse på internettet er tvingende nødvendig i en tid, hvor vi næsten pr. automatik finder vores oplysninger online.

Et stort antal stillinger besættes uden opslag og udelukkende ved hjælp af netværkskontakter, jobansøgere tjekkes på nettet, inden de kaldes til samtale, CVet afløses af en fyldig weblog, den enkelte opdaterer sin viden ved at finde og udveksle dyrebar information i nyhedsgrupper, man søger job og internationale kontakter via Linkedin, facebook og lignende sociale medier. Men hvordan er det egentlig lige, det fungerer, og hvordan sorterer man til - og især fra - i mulighederne?

Oplægget gennemgår i praktiske termer forskellige muligheder for at styke relationerne online, viser nyttige funktioner og giver staldtips til at bruge netværk både i akut jobsøgning og i langsigtet karriereplanlægning.

Oplægget vil have særlig vægt på Linkedin.

Hjemmeopgave:
Deltagerne bedes google sig selv og medbringe et print af den første side med søgeresultatet.

Dit udbytte af kursus:
Efter kurset har du fået en overordnet forståelse af, hvordan du kan skabe et troværdigt virtuelt håndtryk og fået praktiske anvisninger på, hvordan du kan netværke online.

Underviser:
Abelone Glahn, journalist og forfatter til bøgerne:

  • Dit virtuelle håndtryk - sådan netværker du på nettet
  • Dit professionelle netværk - sådan tænder du kontakterne

Se: www.abeloneglahn.dk

Har du spørgsmål?
Hvis du har spørgsmål om kursets indhold kan du kontakte Abelone Glahn, info@abeloneglahn.dk, tlf. 24 25 48 52

Afbud:
Husk at melde afbud, hvis du er forhindret i at deltage. Hvis afbuddet modtages senest fire arbejdsdage før afholdelsen, bliver deltagergebyret refunderet. At undlade at betale betragtes ikke som afbud!

 

Praktisk Info

Hvor


Hvornår

Tirsdag d. 16. april 2013

Kl. 17:00 - 21:00


Pris

Arbejdsledig, medlem

175 kr.

Ekstern mødedeltager

175 kr.

Medlem

175 kr.

Tilmeldingsfrist

09. april 2013 - kl. 00:00


Antal pladser

30


Ledige pladser

11


Arrangementsnr.

996184


Arrangør

IEF-Fonden