Arrangement

Nicolai Moltke-Leth, Preview, 4 Day MBA

Lever din forretning op til sit fulde potentiale? Eller har du en drøm om at få din egen virksomhed eller vækste din eksisterende virksomhed?

København V

Tirsdag d. 04. februar 2014

Kl. 17:30 - 19:30

Gratis

 

Beskrivelse

Bemærk - dette er et gratis arrangement, med "No Show Fee" på 200 kr, til dem der ikke møder op til arrangementet uden at have meldt afbud. Afbud modtages frem til d. 03. februar 2014.
 

Til dette passionerede preview har vi fået to af de danske entreprenører der har haft fornøjelsen af at se det udbytte man får at af tage med på Keith Cunninghams 4-Day MBA til at give konkrete indspark og inspiration til hvordan du kan vækste din virksomhed og hvordan du forbedrer det største aktiv i virksomheden - dig selv. Derudover vil du få en forsmag på hvad du kan forvente på Keith Cunninghams 4-Day MBA.

 

Nicolai Moltke-Leth er en af de danske rollemodeller der har formået konsekvent at bryde ud af sin komfortzone og har taget skiftet fra elite soldat i Jægerkorpset til succesfulde entreprenør med hans firma Camp True North, der hjælper børn og unge med at opnå deres fulde potentiale. På dette preview vil Nicolai bl.a. komme ind på hvordan du ved at tage personligt lederskab tager magten over din erkvervskarriere og dit liv.

 

Sammen med Nicolai har vi fået Thomas Rex Frederiksen der er serieentreprenør og stifter af Speakers Club der vil give dig inspiration og konkrete værktøjer der kan hjælpe dig med at fremme din forretning.

Har du overvejet de beløb, du har tabt, fordi du har investeret eller taget forretningsmæssige beslutninger baseret på dine instinkter og følelser, i stedet for at kende fakta? Sidste år havde vi 100 skandinaviske deltagere på Keith Cunninghams 4-Day MBA.

 

"Business is an intellectual sport"
 

Keith Cunningham

 Hvor god er din forretningsforståelse? Hvis du vil undgå at ende et sted hvor din forretning stagnerer eller går helt konkurs så er dette GRATIS preview noget for dig.

 

Se her hvad deltagerne fik ud af at deltage på Keith Cunninghams 4-Day MBA

Om Nicolai Moltke-Leth 
Mange mennesker lader sig bremse af hæmmende overbevisninger og tanker som ”jeg er ikke god nok, jeg er ikke klog nok, jeg har ikke tid nok...”. Disse tanker ender med at blive selvopfyldende profetier, der lægger låg på muligheden for leve livet fuldt ud og nå de mål, man drømmer om.Nicolai har gjort sig umage for ikke at lade sig styre af begrænsninger. Det meste af sit liv har han udforsket sit potentiale både fagligt og som menneske. I sin søgen har han været så privilegeret at få lov at gennemleve udfordringer, som de færreste tør drømme om:

 

Gennemført en af verdens hårdeste militæruddannelser
Deltaget i Paris-Dakar, verdens hårdeste bilrally
Besteget bjerge i Himalaya, Europa og Afrika.
Været med i Eco-Challenge og Raid Gauloises, verdens hårdeste udholdenhedskonkurrencer for hold.

 

Nicolai er oprindelig uddannet jægersoldat og blev i 1995 kaptajn af reserven. Nicolai er uddannet Sociolog og har siden 2006 arbejdet med sin store passion - at støtte unge til at blive den bedste udgave af sig selv igennem True North, som afholder selvudviklingscamps over hele landet for teenagere. Læs mere på www.truenorth.dk

 

AFMELDING 
Dette arrangement er GRATIS, men der er et No-Show Fee på kr. 250 ex. moms pr. plads. Senest rettidige afmelding er d. 04/02 kl. 14.00

 

Om Thomas Rex Frederiksen 
Stifter af og talerør for Speakers Club - Dit Mentale Fitnesscenter. Konferencier, skribent, serie-entreprenør & Business-mentor. Thomas har arbejdet med de dygtigste undervisere og foredragsholdere fra Danmark og udlandet indenfor alle afkroge af personlig lederskab og vækst. Han kender og forstår om nogen vigtigheden af at identificere personlige mål, definere sine værdier og sin lidenskab samt det personlige lederskab - uanset om det handler om den mentale, sociale, fysiske, åndelige eller økonomiske vækst. Thomas har tidligere stiftet bl.a. kursusvirksomheden Microworld og Camp True North og er uddannet hos Tony Robbins, T. Harv Eker, Brian Mayne, Keith Cunningham, Janet Attwood og mange flere.

 

Målgruppe: 
- Alle der interesserer sig for Personligt Lederskab og forretning og som gerne vil have værktøjer til at blive en bedre version af sig selv 
- Iværksættere og erhvervsledere 
- Vækstkonsulenter og forretningsrådgivere
- Dig som overvejer at deltage på 4-Day MBA med en af verdens førende Business Mentorer og som gerne vil vide mere forinden

 

Udbytte 
- Få svar på om 4-Day MBA er noget for dig 
- Få en masse konkret inspiration og redskaber til din din egen karriere og forretning
- Få en god debat om begrebet "Personal Business" 
- Få en masse nye relationer, der ligesom dig brænder for Personal Leadership og business.

 

Bemærk - dette er et gratis arrangement, med "No Show Fee" på 200 kr, til dem der ikke møder op til arrangementet uden at have meldt afbud. Afbud modtages frem til d. 03. februar 2014.

 

Arrangementer laves i samarbejde med Speakersclub.

 

Der er ikke forplejning i forbindelse med arrangementet.

 

 

 

Praktisk Info

Hvor

IDA Ingeniørforeningen

Kalvebod Brygge 31-33

1780 København V


Hvornår

Tirsdag d. 04. februar 2014

Kl. 17:30 - 19:30


Pris

Ingeniør, ej medl. IDA

0 kr.

Deltager, ikke medlem af IDA

0 kr.

Firmamedlem

0 kr.

Medlem af arrangør

0 kr.

Ledig

0 kr.

Medlem

0 kr.

IDA Engineering Club

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Tilmeldingsfrist

04. februar 2014 - kl. 01:00


Antal pladser


Ledige pladser


Arrangementsnr.

309827


Arrangør

IDA Lederforum Hovedstaden