Arrangement

Nordisk Fjer Koncernens sammenbrud

– kom bag om det virkelige forløb, og hør om ledelsessvigt set i et SMV perspektiv.

Tirsdag d. 09. juni 2015

Kl. 18:00 - 21:30

Fra 0 kr.

 

Beskrivelse

Sagen om Nordisk Fjer og storsvindleren Johannes Petersen er et fantastisk og uforståeligt drama, som ændrede store dele af dansk lovgivning på erhvervsområdet. Bestyrelsesarbejde er siden blevet redefineret og professionaliseret, og der er kommet regelsæt for god selskabsledelse (softlaw). Men hvordan ser det ud med ledelseskompetencerne i SMV virksomheder i dag?

Få et enestående indblik bag facaden i Nordisk Fjer, og hør om de rystende og meget dramatiske begivenheder, der førte til Nordisk Fjer koncernens sammenbrud i 1990 og bestyrelsesformandens tragiske selvmord, fra en der har haft det helt tæt inde på kroppen de sidste mere end 25 år.

I sin egenskab af tidligere administrerende direktør i Nordisk Fjer koncernen og med baggrund i den i 2013 udkomne bog: ”Bedraget – Sagen om Nordisk Fjer” af Charlotte Langkilde, fortæller Anders Wejrup på en levende og engageret måde om sine meget turbulente år i Nordisk Fjer, de svære valg han blev stillet overfor og det retslige efterspil.

Efter foredraget gennemføres en bestyrelsesworkshop, hvor deltagerne selv får lov til at tage stilling til de ledelses problemstillinger og dilemmaer, som direktioner og bestyrelser i dag udfordres med. Casen tager udgangspunkt i virkelige situationer fra små og mellemstore virksomheder inden for ingeniørområdet.
V/Bjarne Dahl Hermansen, bbconsult.dk.

Der serveres et let traktement undervejs.

Gratis arrangement for medlemmer af IDA/IDA Selvstændig. Andre kr. 200. Deltagelse iht. IDAs regler.

 

 

Praktisk Info

Hvor


Hvornår

Tirsdag d. 09. juni 2015

Kl. 18:00 - 21:30


Pris

Medlem af arrangør

0 kr.

Ledig

0 kr.

Medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Deltager, ikke medlem af IDA

200 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

200 kr.

Ingeniør, ej medl. IDA

2.200 kr.

Tilmeldingsfrist

05. juni 2015 - kl. 23:59


Antal pladser

25


Ledige pladser

8


Arrangementsnr.

314650


Arrangør

IDA Selvstændig