Arrangement

Nordjyske Planlæggere årsmøde og TAG-DEL-arrangement

Årsmøde og oplæg om engagering og organisering af frivilligt arbejde. Nordjyske Planlæggeres årsmøde afholdes i år i Nordkraft med efterfølgende oplæg om TAG DEL platformen og spisning i den grønne café.

Aalborg

Tirsdag d. 17. marts 2015

Kl. 17:00 - 20:30

Gratis

 

Beskrivelse

Vi starter med årsmødet med at gennemgå året der gik og kigge på om der er nogle input til bestyrelsens arbejde for 2015.  Og så skal vi selvfølgelig også have valg til bestyrelsen.
Hvis du er interesseret i arbejdet og gerne vil høre mere om det inden mødet kontakt da Helle Ekstrøm.
 
Mødets mere detaljerede dagsorden ses nedenfor:
 • Valg af dirigent
 • Årsberetning om arbejdet i gruppen
 • Info fra Nordjysk Region
 • Fremlæggelse af gruppens økonomi
 • Fremtidigt arbejde og budget for 2015
 • Beretning om IDAs fagtekniske arbejde
 • Indkomne forslag
 • Valg af formand
 • Valg af bestyrelsesmedlemmer
 • Eventuelt
 • Efter årsmødet er der gratis spisning. Når du tilmelder dig årsmødet er du automatisk tilmeldt den gratis spisning efterfølgende, men deltager du IKKE i spisningen, bedes du angive dette ved tilmeldingen.
   
  Indkomne forslag sendes til netværkskoordinator Helle Ekstrøm på hek@ida.dk senest den 12. marts.

  Vi regner med at spise omkring 18.30 - 19.30,
   
  Efter spisning er der oplæg om TAG DEL platfomen
  Frivillige, engagerede borgere findes alle steder, men hvordan finder vi ildsjælene og organiserer det frivillige arbejde?
   
  Det har Simon Holmegaard, der er initiativtager og projektleder på den digitale inddragelses platform TAG DEL, et bud på. TAG DEL er en platform for engagerede borgere - en digital inddragelses platform, der gør det muligt at koordinere og samle borgere om samfundets udfordringer, så vi i fællesskab kan skabe bedre løsninger.
   
  Formålet med TAG DEL er at gøre det meningsfuldt for flere at tage aktiv del i at skabe og realisere løsninger på samfundets udfordringer. Visionen er klar: danskerne skal blive de mest samfundsengagerede og aktive medborgere i verden!
   
  Simon Holmegaard og resten af TAG DEL-holdet har de seneste år arbejdet intenst med inddragelse og facilitering af acentrale aktører - lige fra borgere til foreninger, virksomheder og kommuner. TAG DEL platformen er designet til at facilitere digitale innovationsforløb, hvor deling af viden, erfaringer og inspiration, er motoren i skabelsen af nye løsninger på samfundsrelaterede udfordringer. TAG DEL platformen består i dag af mere end 300 forskellige organisationer fra forskellige sektorer, bl.a. Københavns Kommune, Roskilde Festival, Ungdommens Røde Kors og Dansk Arkitektur Center. Tjek TAGDEL.dk og se de mange udfordringer, som platformen i dag faciliterer.
   
  Simon præsenterer konceptet bag TAG DEL platformen, og vil gennem praktiske eksempler gennemgå hvordan man kan inddrage frivillige og nysgerrige borgere på en ny, nem og fleksibel måde.

  Det officielle program slutter ca. klokken 20:30. Her forlader vi lokalet i Nordkraft, men vi opfordrer til at netværksaktiviteten fortsættes i Aalborg.
  Vi glæder os til at se dig -det bliver spændende! 
   
   
   

  Praktisk Info

  Hvor

  Nordkraft

  Teglgårdsplads 1

  9000 Aalborg

  Lokale 3.3.17


  Hvornår

  Tirsdag d. 17. marts 2015

  Kl. 17:00 - 20:30


  Pris

  Medlem af arrangør

  0 kr.

  Ledig

  0 kr.

  Medlem

  0 kr.

  Seniormedlem

  0 kr.

  Studiemedlem

  0 kr.

  Tilmeldingsfrist

  16. marts 2015 - kl. 08:00


  Antal pladser

  40


  Ledige pladser

  22


  Tilvalg

  Deltager IKKE i spisningen

  0 kr.

  Arrangementsnr.

  312905


  Arrangør

  Nordjyske Planlæggere, IDA Nord