Arrangement

Nytænk din forretning med Blue Ocean Strategy

Onsdag d. 13. november 2013

Kl. 17:00 - 19:30

Fra 0 kr.

 

Beskrivelse

Kom til et spændende gå-hjem-møde og få konkrete idéer til, hvordan du med afsæt i Blue Ocean Strategy kan nytænke og udvikle din forretning.

Virksomhedsrådgiver Susanne Kaufmann fra MyAdvice introducerer dig til tankegangen omkring Blue Ocean Strategy. Du opfordres til at bryde vanetænkningen og se din virksomhed fra en ny vinkel, så de nye løsninger næsten kommer af sig selv!

Blue Ocean Strategy handler om at skabe markedsfordele ved hjælp af kreativitet og nye idéer frem for priskonkurrence. Det handler med andre ord om at ’tænke ud af boxen’ og gøre virksomhedens produkt eller strategi så unik, at konkurrence nærmest bliver overflødig.

Der er lagt op til åben dialog og sparring. Benyt dig af muligheden for at diskutere det unikke i din virksomhed og dine udfordringer med andre.

Send gerne inden mødet Susanne en mail med spørgsmål om din virksomhed, som med afsæt i dagens tema bliver diskuteret på mødet: sk@myadvice.dk

Susanne Kaufmann har igennem de sidste 20 år arbejdet med virksomheders strategiske og ledelsesmæssige udfordringer og er i dag selvstændig rådgiver i MyAdvice. Hun går ikke af vejen for at sætte en ny dagsorden for virksomheders udvikling.

Blue Ocean Strategien er formuleret i 2005 af professor W. Chan Kim og Renée Mauborgne fra INSEAD i Frankrig og er mere aktuel i dag end nogen sinde. Med et globalt marked er verden i konstant forandring og virksomheder må nødvendigvis finde sin helt egen ’uniqueness’ og bryde gamle mønstre for at vinde markedsandele.

Graris for medlemmer af IDA/IDA Selvstændigforum. Andre kr. 200.

 

Praktisk Info

Hvor


Hvornår

Onsdag d. 13. november 2013

Kl. 17:00 - 19:30


Pris

Medlem af arrangør

0 kr.

Ledig

0 kr.

Medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Deltager, ikke medlem af IDA

200 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

200 kr.

Ingeniør, ej medl. IDA

2.200 kr.

Tilmeldingsfrist

11. november 2013 - kl. 00:00


Antal pladser

17


Ledige pladser

1


Arrangementsnr.

308605


Arrangør

IDA Selvstændig