Arrangement

Omvisning i udstillingen Louise Hindsgavl’s ”Repowered porcelænspoesi” med afsluttende kaffe/kage i Center’s café

Louise Hindsgavl udfordrer ikke blot vores forestillinger om porcelæn, men også vores forestillinger om os selv og samfundet gennem sine humoristiske og groteske nyfortolkninger af porcelænsfiguren.

Næstved

Lørdag d. 23. august 2014

Kl. 15:00 - 16:45

Fra 75 kr.

 

Beskrivelse

"Repowered porcelænspoesi" er en soloudstiling med Louise Hindsgavl, hvor hendes grænseoverskridende og historiefortættede keramiske værker iscenesættes i syv tableauer.

 

Louise Hindsgavl værker er nyskabende i både form og indhold, og med deres til tider hårrejsende fortællinger overskrider de radikalt beskuerens forventning til den klassiske porcelænsfigur og dens helstøbte øjebliksbillede. Flere af hendes værker er sammensat af porcelæn og hverdagsobjekter eller elementer med referencer til legetøj, der, til trods for værkernes umiddelbart fortidige look, knytter dem konkret til en verden her og nu.

 

Fortællingerne i Hindsgavls værker er komplekse og forvrængede, grusomme og grinagtige og i høj grad fortættede. Et gennemgående motivisk træk er overskridelsen af kroppens grænser. Denne overskridelse iscenesættes som splittede lemmer og maltrakterede kroppe, men antager også ofte form af sammensætninger som menneskekroppe med dyrehoveder eller kropsdele, en arm eller et ben, på en dyrekop. Hidsgavls værker bringer den klassiske porcelænsfigur uanede steder hen og åbner nye veje for den fortællende keramik.

 

 

 

 

Praktisk Info

Hvor

Rønnebæksholm Kulturcenter

Rønnebæksholm 1

4700 Næstved

Vi mødes ved indgangen til Kulturcenter


Hvornår

Lørdag d. 23. august 2014

Kl. 15:00 - 16:45


Pris

Ledig

75 kr.

Medlem

75 kr.

Seniormedlem

75 kr.

Studiemedlem

75 kr.

Tilmeldingsfrist

13. august 2014 - kl. 02:00


Antal pladser

30


Ledige pladser

27


Tilvalg

Ledsager

75 kr.

Arrangementsnr.

311248


Arrangør

Sydsjællands Afdeling, IDA Sjælland