Webinar

On demand - WEBINAR - Fremtidsteknologien kommer: Her rammer den (optaget den 21-10-2013)

Update om fremtidsteknologi: Det fede, det farlige og det forandrende!

Online Arrangement

Fra tirsdag d. 21. oktober 2014. kl 00:00

Til tirsdag d. 21. oktober 2014. kl 10:00

Fra 0 kr.

 

Beskrivelse

Fremtidsteknologien kommer: Her rammer den

 

Moores lov om stadig accelererende computerhastighed har vist sig at være særdeles holdbar. Indtil nu har de årlige spring været til at overskue for os mennesker, men nu tager den eksponentielle vækst virkelig fart og spreder sig til biotech, kunstig intelligens, robotter, medicin og 3D print.

 

Så hvilke teknologiske områder kan vi i 2014 kalde fremtidsteknologi – og hvad kan fremtidsteknologien gøre for os?

 

I webinaret optræder Anders Hvid og ingeniørforeningens Rolf Ask Clausen. Anders Hvid er entreprenør, forretningsudvikler og kandidat fra Singularity University. Anders har netop stiftet virksomheden DareDisrupt der rådgiver om fremtidsteknologi, nye forretningsmodeller og disruption.

Webinaret lægger op til diskussion med deltagerne via chat. Så sid klar ved tasterne, vi glæder os til at gå i dialog med dig.

Om oplægsholderen:
Anders Hvid, medstifter af DareDisrupt og ambassadør for Singularity University i Danmark. Anders Hvid er entreprenør, forretningsudvikler, foredragsholder og ambassadør for Singularity University i Danmark. Han er en af de få danskere der har deltaget på Graduate Studies Program på Singularity University (USA), hvor få visionærer studerende fra hele verden kan udforske og udvikle hvordan ny teknologi kan hjælpe os til at løse de store globale udfordringer.

Anders Hvid har netop stiftet virksomheden DareDisrupt der rådgiver om fremtidsteknologi, nye forretningsmodeller og disruption. Anders er positiv futurist og elsker at holde foredrag om hvordan fremtidens tegnes af den teknologiske udvikling.

 

Pris

Deltagelse er gratis for IDA medlemmer, men tilmelding er nødvendig.

Eksterne deltagere: 400 kr.

 

Sidste tilmeldingsfrist

Sidste frist for tilmelding skal ske inden den 18. oktober 2013.

 

Opkobling til webinaret
Når du har tilmeldt dig, får du en bekræftelsesmail herpå. Nederst i den mail finder du link til webinaret. Du logger på via dette link og kommer videre til sitet hvor webinaret vises. Skriv din e-mail i det blanke felt og tast enter. Herefter bliver du registreret på sitet og modtager et link i din mail indbakke, et link som linker dig direkte videre til optagelsen.

 

Arrangører

Webinaret er arrangeret af IDA's regioner.

 

 

 

 

Praktisk Info

Hvor

Webinar/ foran din egen pc'er, tablet, smartphone


Hvornår

Fra tirsdag d. 21. oktober 2014. kl 00:00

Til tirsdag d. 21. oktober 2014. kl 10:00


Pris

Ledig

0 kr.

Medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

200 kr.

Deltager, ikke medlem af IDA

400 kr.

Tilmeldingsfrist

24. december 2014 - kl. 23:59


Antal pladser

1000


Ledige pladser

980


Arrangementsnr.

309708


Arrangør

IDA IT


Medarrangører

IDA Fyn

IDA København

IDA Nord

IDA Nordsjælland

IDA Sjælland

IDA Syd

IDA Vestjylland

IDA Østjylland

 

Sådan deltager du

Når du har tilmeldt dig, får du en bekræftelsesmail herpå. Nederst i denne mail finder du et link til webinaret. Du logger på via dette link og kommer videre til sitet, hvor webinaret vises.
Skriv din e-mail i det blanke felt og tryk Enter. Herefter er du registreret på sitet og vil modtage et link i din indbakke, som linker dig direkte videre til optagelsen.

Download præsentationer
Klik på Filer nederst i venstre hjørne af skærmen, når du har startet webinaret, her kan du downloade de præsentationsfiler som gennemgås.