Arrangement

Ønskejobbet er i Norge - Kom til gratis infoaften hos COWI, Aalborg

Aalborg

Torsdag d. 19. april 2012

Kl. 17:30 - 20:00

Gratis

 

Beskrivelse

Arbejdsvilkårsudvalget (AVU) gentager forrige års succes ”Job i Norge”

Årsagerne er mange - men en af de væsentligste er jo nok, at der er god gang i jobannoncerne for stort set alle ingeniør-faggrene… - og så ligger Norge jo ikke længere væk end f.eks. København.

AVU har derfor fornøjelsen at præsentere en ægte norsk kollega, Terje Hassel, fra vores søsterorganisation, TEKNA, (Terje er distrikskontorleder) i Oslo. Terje vil fortælle jer om hvad det vil sige, at søge job i Norge, hvilke jobdatabaser der findes, hvilke gode links der er samt hvad det vil sige at arbejde i Norge - og sidst ikke mindst - det at være gæstemedlem i vor norske søsterforening, TEKNA. Terje kommer også ind på nogle af forskellene på, at være dansk og norsk i Norge med de udfordringer, der kan ligge i dette.

Udover Terje vil der være et kort indlæg fra IAK’s specialkonsulent Anne Marie Engel mht. reglerne, når man "forlader" Danmark til fordel for job i Norge og hvordan/hvornår man kommer tilbage igen uden at komme i problemer pga. reglerne om dagpenge, folkepension m.m.

Sidst men ikke mindst kan vi også præsentere jer for Torben Søgaard Jensen, regionsdirektør fra COWI Nordjylland, der kommer og fortæller om det at være dansk ingeniør i Norge. Torben har 25 års erfaring og oplevelser fra sin tid, som bl.a. chef for Cowiplan, og senere Hjellnes-Cowi, i Oslo med i bagagen, og har derfor en masse erfaringer og oplevelser at øse af.

AVU er vært ved lidt godt at spise.

Pris: Gratis deltagelse!

 

Praktisk Info

Hvor

COWI - Visionscafeen

Visionsvej 53

9000 Aalborg


Hvornår

Torsdag d. 19. april 2012

Kl. 17:30 - 20:00


Pris

Arbejdsledig, medlem

0 kr.

Medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Arrangør

0 kr.

Foredragsholder

0 kr.

Underviser

0 kr.

Tilmeldingsfrist

18. april 2012 - kl. 00:00


Antal pladser

150


Ledige pladser

60


Arrangementsnr.

125697


Arrangør

Kompetenceforum, IDA Nord


Medarrangører

Nordjyske Planlæggere, IDA Nord