Arrangement

Opera i Palægården

Det er ikke muligt at skaffe flere pladser. Arrangementet er fyldt. Operaen har været i mange år været i den smukke Palægård med udsigt til Domkirken, som smuk kulisse.

Roskilde

Søndag d. 05. august 2018

Kl. 18:00 - 21:30

Fra 200 kr.

 

Beskrivelse

Sted: Palægården ved Stændertorvet i Roskilde

Dato: Søndag den 5.august 2018, kl. 18.00 21.30

Her skal vi spise vores medbragte mad inden forestillingen . Det er muligt at købe en lækket pinickurv hos Confood, Sankt Olsgade 13 lige ved siden af Palægården. Der vil være mulighed for at købe drikkevarer på pladsen.

Operaoplevelse er usandvanlig smukt og flot med denne flotte baggrund. Billetterne til koncerten har været meget eftertragtede siden den første koncert for 29 år siden, og vejret har været med den populære koncert i alle årene, hvor ikke en eneste koncert er blevet aflyst.

De stemningsfulde omgivelser og ideelle koncertforhold, hvor Domkirkens klokker er en traditionsrig del af lydbilledet, har gjort det til et årligt tilløbsstykke, hvor publikum hygger med kreative picnic-kreationer og lader sig rive med af de stærke følelser på scenen.

Det er blevet en populær og velbesøgt tradition, når 4 af Den Kongelige Operas stjernesolister – akkompagneret af et flygel og en veloplagt konferencier - synger uddrag fra den kommende operasæsons righoldige repertoire.

Medvirkende: Sine Bundgaard (sopran), Johanne Bock (mezzosopran), Jens Christian Tvilum (tenor), Kyungil Ko (bas) og Lars Halby (konferencier) samt en pianist.

Dørene åbnes kl. 18, hvor man kan tage plads med sin madkurv ved det bestilte bord. Der vil være mulighed for at købe drikkevarer.

Koncerten begynder kl. 19.30 og varer godt 2 timer inkl. pause. Sidste år blev det udsolgt efter få dage. Pladserne er reservationen til 20.juli. Så hver hurtigt.

Billetter bliver tilsendt.

Max 1 ledsager pr IDA-medlem. IDA medlem 200 kr. - ledsager 225 kr

Drikkevarer og mad for egen regning.

Aflysning inden forestillingens start

Såfremt forestillingen aflyses inden forestillingens start, refunderes publikums købte billetter – dog ikke gebyrer. I vil høre nærmere.

Udsættelse

Såfremt Meteorologisk Institut meddeler, at der forventes opklaring indenfor 30 minutter, udsættes koncerten midlertidigt. Genoptages koncerten, refunderes billetterne ikke.

Midlertidig afbrydelse

Er der varslet byger, afbrydes koncerten midlertidigt. Genoptages koncerten, refunderes billetterne ikke.

Aflysning efter koncertens start

Hører regnen ikke op, sådan at resten af koncerten må aflyses efter afbrydelsen, gælder følgende retningslinjer:
– Hvis koncerten aflyses inden pausen, refunderes billetterne ved det oprindelige salgssted – undtagen gebyret. I vil høre nærmere
– Hvis koncerten aflyses efter pausens begyndelse, refunderes billetterne ikke.

 

Praktisk Info

Hvor

Palægården

Stændertorvet 3

4000 Roskilde


Hvornår

Søndag d. 05. august 2018

Kl. 18:00 - 21:30


Pris

Medlem af arrangør

200 kr.

Ledig

200 kr.

Medlem

200 kr.

Seniormedlem

200 kr.

Studiemedlem

200 kr.

Tilmeldingsfrist

20. juli 2018 - kl. 23:55


Antal pladser

36


Ledige pladser

0


Tilvalg

ledsager

225 kr.

Arrangementsnr.

327000


Arrangør

Roskilde-Køge Afdeling, IDA Sjælland


Medarrangører

IDA Sjælland