Arrangement

Oplev eventyrer, forfatter og foredragsholder Christian Liebergreen

Inspirerende foredrag om samarbejde, kommunikation, (selv)ledelse og ikke mindst om at forfølge sine drømme, baseret på én mands erfaringer lige fra Siriuspatruljen, til hvordan man overlever alene på havet i 9 måneder uden at miste forstanden.

EY-huset, Aarhus C

Onsdag d. 22. januar 2020

Kl. 17:00 - 19:00

Fra 75 kr.

 

Beskrivelse

En virksomhed er ikke bedre end det team, den består af. Det er hvad hvert individ bidrager med til den fælles pulje, der i sidste ende bliver afgørende for, om en virksomhed overlever. Præcis som det er tilfældet, når man skal overleve i barsk natur og minus 40 grader på Siriuspatruljen eller i den Canadiske ødemark

Christian Liebergreen deler ud af sine erfaringer og giver simple og effektive redskaber til, hvordan kommunikation og samarbejde kan styrke et hvilket som helst team, hvad enten det drejer sig om en virksomhed, et sportshold eller en tredje team-konstruktion.

Foredraget leveres med en god portion humor og det formidlede indhold bygger på principperne fra Siriuspatruljen, hvor enkelhed er alfa og omega.
Ofte bliver tingene for komplicerede og så sker der ingen ændringer. Christian Liebergreen formår at skære helt ind til benet med mantraet:

-Hvis det er simpelt, er det nemt at forstå
-Hvis det er nemt at forstå, er det nemt at huske
-Hvis det er nemt at huske, er det nemt at gøre noget ved.

Christian Liebergreen er uddannet navigatør, og har rejst tværs over Canada alene som 17-årig, cyklet New Zealand rundt og tilbragt 26 måneder i Nordøstgrønland med Sirius-patruljen.
Christian er en eventyrer, der ikke ser nogen hindringer, hvad enten det er i naturen, eller om det er at få et sammenhold til at fungere. For så længe man er positivt indstillet, skal man nok finde en løsning.

IDA serverer sandwich i pausen.


 

Praktisk Info

Hvor

EY-huset

Værkmestergade 25, 15. sal

8000 Aarhus C


Hvornår

Onsdag d. 22. januar 2020

Kl. 17:00 - 19:00


Pris

Studiemedlem

75 kr.

Ledig

100 kr.

Medlem

100 kr.

Seniormedlem

100 kr.

Tilmeldingsfrist

Tirsdag d. 21. januar 2020

Kl. 23:59


Antal pladser

80


Ledige pladser

65

Tilvalg

Ledsager

150 kr.

Arrangementsnr.

334404


Arrangør

KompetenceForum, IDA Østjylland


Medarrangører

IDA Lederforum Midt/Vest

Kurser for studerende