Arrangement

Oplevelsestur til Wien

Musikken og kunstens storby, Wien.

Fra tirsdag d. 08. september 2015. kl 07:00

Til mandag d. 14. september 2015. kl 23:00

Ikke oplyst

 

Beskrivelse

Roskilde Køge Afdelingen har lavet en spændende busrejse, 7 dage til Musikken og kunstens storby, Wien. Hvor højdepunkter er Stephansplatz med Stephansdom, Slottene Belvedere og Schönbrunn,  Et cafébesøg med de klassiske wienermelodier  og en hyggelig Heurigen Abend i Neustift am Walde.

Vi regner med at  der hurtigt bliver udsolgt, 50 stk, men minimum 30 stk. se pris. Der er Dansk rejseleder med 4 stjerne bus. Hurtig tilmelding tilrådes! Ingen tilmelding igennem IDA

Wien er europæisk kulturhistorie. Wien har det hele fra det klassiske til det folkelige oplevelse. Vi skal bo på det 4 stjernet Hotel Ananas, der ligger i historiske centrum, kun ca. 2500 m fra Stephansdom, eller få stop med U-Bahn direkte til det historiske centrum. Vi kommer med vores bus på udflugterne også ind til den smukke, gamle bydel. Vi har ophold med morgenbuffet, og om aftenen er der masser af restauranter, der byder sig til.

1. og 2. dag: Udrejse

Afrejse fra København om morgenen. Via Roskilde, Ringsted, Tappernøje og Rødby-Puttgarden til vores overnatningshotel i Midttyskland.

Straks efter morgenmaden kører vi igennem smukke, sydtyske landskaber, forbi Regensburg, og kort efter Passau passerer vi floden Inn og dermed grænsen til Østrig. Vi fortsætter mod Linz, inden vi ved aftenstid kommer til Wien.

3. dag: Byrundtur i centrum

Såvel med bussen som til fods besøger vi det historiske og centrale Wien, og vi kommer bl.a. forbi Operaen, Hofburg, Parlamentet, Rådhuset, Børsen, Karlskirken, Belvedere og meget mere. Over middag slutter vores byrundtur, og der er tid til på egen hånd at nyde menneskemylderet og de flotte bygninger fra en af byens mange caféer.

Aftentilbud: Tilkøb

Tag med til Neustift am Walde og oplev en ægte Heurigen Abend i en lokal oase omgivet af romantiske gårdhaver og flotte vinmarker - en aften med hygge, god mad, vin og musik. På busturen retur til hotellet oplever vi "Vienna by Night" og nyder den smukt oplyste by. Ekstra Pris 295,-. Bestilles ved køb af rejsen. Prisen inkluderer transport t/r og middagsbuffet med drikkevarer.

 4. dag: Schönbrunn. Sejltur på Donau

Efter morgenmaden kører vi til wienernes stolthed - den kejserlige sommerresidens Schönbrunn. Under rundvisningen oplever vi nogle af de ca. 1700 værelser, der er på slottet. Det er en enestående oplevelse at fornemme den storhed, rigdom og pragt, der har været til stede i det historiske Wien.

Om eftermiddagen foreslår vi en afslappende udflugtssejlads på Donau med én af de mange turistbåde.

 Aftentilbud: Tilkøb

Tag med til en flot koncertoplevelse i Wien og oplev mange af de klassiske wienermelodier og nyd de professionelle musikeres præstationer. Ekstra Pris 300,-. Bestilles ved køb af rejsen.

 5. dag: Wienerwald Heldagstur

Vi kører gennem Wienernes fristed – Wienerwald – til Heiligenkreuz, hvor der bliver lejlighed til at se Cistercienserklostret. Herefter kører vi videre mod kurbyen Baden, og undervejs passerer vi vinmarkerne i området, og der bliver også tid til et vinbondebesøg. Hjemturen køres over Gumpoldskirchen og Mödling.

 6. og 7. dag: Hjemrejse

Straks efter morgenmaden kører mod vores overnatningshotel i Midttyskland efter vores gode oplevelse. Dog kører vi på 6. dagen gennem det smukke Tjekkiet, forbi byerne Brno og Prag. Efter morgenmaden på hotellet kører vi videre, via Puttgarden – Rødby, mod vores udgangspunkter i Danmark.

Afrejse fra København, Roskilde, Ringsted og Tappernøje

Pris pr. person i dobbeltværelse.

Pris pr. deltager v. 30 deltagere           5.295,-

Pris pr. deltager v. 40 deltagere           4.595,-

Pris pr. deltager v. 50 deltagere           4.395,-

Hotelophold med morgenmad- middag 1. og 6. aften incl.udflugter  (ex. entréer)  

Tilkøb:

Enkeltværelse: 1.500,-

Heurigen Abend i Neustift am Walde: 295,-

Koncertoplevelse: 300,-

Operatør:  Riis Rejser.  Husk pas og blå sygesikringsbevis! Evt. supplerende rejse- og afbestillingsforsikring kan bestilles hos rejseoperatøren.

Tilmelding, betaling og eventuelle spørgsmål pr. e-mail til info@riisrejser.dk med kode: GRP1090815 – Wien IDA senest 6. juli. Kl 10.00 2015.  - Hurtig tilmelding tilrådes! Ingen tilmelding igennem IDA

Arrangør Kjeld Grønbech evt. spørgsmål groenbech20@hotmail.com

Opsamlingssteder.

Kl. 07:00: Københavns Hovedbanegård, Under uret, facade mod Vesterbrogade.

Kl. 07:30: Roskilde, Ny Østergade, Bus stop

Kl. 08:15: Ringsted, pendlerplads afk. 35 v. Motorvej

Kl. 08:45: Tappernøje, Statoil, Sneserevej

 

 

Praktisk Info

Hvor

Wien

Forskellige opsamlingssteder på Sjælland Se tekst


Hvornår

Fra tirsdag d. 08. september 2015. kl 07:00

Til mandag d. 14. september 2015. kl 23:00


Pris

Ikke oplyst

Tilmeldingsfrist

06. juli 2015 - kl. 10:00


Antal pladser

50


Ledige pladser

50


Arrangementsnr.

314669


Arrangør

Roskilde-Køge Afdeling, IDA Sjælland