Arrangement

Optimering og brugen af de digitale teknologier indenfor byggesektoren

Ny teknologi til at optimere byggeprojekterne er klar til brug. Men de gyldne muligheder bremses tit på vej til byggepladsen af manglende samspil. På dette arrangement kommer vi ind på de muligheder som nye teknologier kan give byggesektoren fremover.

København V

Torsdag d. 21. februar 2019

Kl. 16:45 - 21:00

Gratis

Tilmeldingsfrist 18. februar 2019 - kl. 14:00

 

Beskrivelse

Program

Kl 16:45 Kaffe/te

Kl 17:00 Indledning og gennemgang af programmet v/ Keld Olsen, IDA Byg Sjælland

Kl 17:05 NTI har fulgt byggebranchen lige fra papirtegninger via CAD til BIM v/ Lars Kanneworff, Divisionschef, Byg, NTI

Kl 18:00 Design- og produktionsoptimering ved innovativ brug af VDC værktøjer v/ Jacob Drachmann, Computational Design Specialist, CN3

Kl 18:45 Pause med traktement i form af sandwich og drikkevarer

Kl 19:15 Digital løsning minimerer byggefejl v/ Kim Toft Madsen, CEO, e-supplies A/S

Kl 19:45 Indføring af nye teknologier i eksisterende virksomheder v/ Nils Lykke Sørensen, SBI

Kl ca. 20:45 Afslutning ved v/ Keld Olsen, IDA Byg Sjælland

Efter hvert indlæg er der afsat tid til spørgsmål.

Eventuelle spørgsmål til arrangementet kontakt Keld Olsen på 60825489 / keldolsen2@godmail.dk

Nærmere uddybning af emnerne

NTI har fulgt byggebranchen lige fra papirtegninger via CAD til BIM v/ Lars Kanneworff Divisionschef, Byg, NTI

Teknologien udvikler sig hurtigt i byggebranchen og giver nye muligheder for design, datahåndtering og visualisering af levende modeller. Vi har mangeårig erfaring og stor viden om, udviklingen i byggebranchen, hvilket gør os til en sikker partner og rådgiver på området.

Vi arbejder tæt med vores kunder og har eksperter i alle dele af branchen. Vi støtter mange virksomheder med at komme i gang med og udvikle sig inden for BIM (bygningsinformationsmodeller) og med at udvikle den mest hensigtsmæssige løsning for effektive arbejdsmetoder.

Design- og produktionsoptimering ved innovativ brug af VDC værktøjer v/ Jacob Drachmann, Computational Design Specialist, CN3

Automatiseret design, 3D produktionsmodeller, digitale arbejdstegninger, digital fabrikation og industrialiserede processer - hør hvordan CN3 omsætter digital teknologi til reel værdi på komplekse projekter.

CN3 er en teknologi-dreven ingeniørvirksomhed, med en vision om at realisere det potentiale digitale teknologier skaber for byggeriets parter. Vi kombinerer indgående viden og erfaring fra byggepladsen med innovativ og intelligent udnyttelse af de nyeste virtual design and construction værktøjer, for at skabe fuldt optimerede og bygbare projekter.

Digital løsning minimerer byggefejl v/ Kim Toft Madsen, CEO, e-supplies A/S

Med den digitale ”Tilvalgsportal” får rådgiveren struktur i arbejdsprocessen, bygherren får et mere effektivt projekt, entreprenøren et fuldkomment overblik og beboerne får flere frie valg.

Softwaren bag ”Tilvalgsportalen” er udviklet af e-supplies A/S i samarbejde med nogle af branchens førende rådgivende ingeniører, tegnestuer og bygherrer. Resultatet er en gennemarbejdet og fleksibel webplatform, der skaber værdi for samtlige parter i større private og almene bygge- og renoveringsprojekter.

Hos e-supplies A/S udvikler vi effektive digitale forretningsløsninger. Vi har skabt værdi med digitale løsninger og integration siden 1998.

Indføring af nye teknologier i eksisterende virksomheder v/ Nils Lykke Sørensen, SBI

For byggeriet har IT teknologien været en forventning om løsninger (fx noget software), der kunne gøre arbejdet hurtigere og måske endda bedre. Vi skulle tegne, modellerer, beregne og i sidste ende bygge hurtigere og mere præcist.

Da Det Digitale Byggeri blev igangsat i 2003, skete det med en eksplicit ide om at byggeriets parter ikke skulle ændre interaktionsmønster. Da initiativet med de statslige bygherrekrav blev eksekveret i 2007, var fasemodellen stadig det juridiske grundlag for arbejdsdelingen.

Indføring af en teknologi i et eksisterende system, der alene prøver at gøre hvad der altid er gjort – bare lidt hurtigere og lidt mere præcist, vil være en suboptimering der ligger langt fra den revolution som netop IT-teknologien ofte bliver italesat som.

Nye teknologier kræver et nyt syn på organisationen, og det kan også være værd at se på de gældende forretningsmodeller og slutprodukter.

--------------------------

Er du ikke medlem af IDA eller har du ikke i forvejen en brugerprofil skal du oprette en brugerkonto her > Brugerprofilen giver dig adgang til at tilmelde dig arrangementer, deltage i debatten på Universe og downloade præsentationer fra vores arrangementer. Bemærk, ved oprettelse af brugerprofil får du adgang til IDA's online tjenester - du bliver ikke medlem af IDA.

Det er gratis at deltage dog opkræves et gebyr på DKK 200,-, dersom evt. afmelding ikke sker inden 3. dage før afholdelsen.

 

Praktisk Info

Hvor

IDA Mødecenter

Kalvebod Brygge 31 - 33

1780 København V


Hvornår

Torsdag d. 21. februar 2019

Kl. 16:45 - 21:00


Pris

Deltager, ikke medlem af IDA

0 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

0 kr.

Firmamedlem

0 kr.

Medlem af arrangør

0 kr.

Ledig

0 kr.

Medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Tilmeldingsfrist

18. februar 2019 - kl. 14:00


Antal pladser

80


Ledige pladser

44


Arrangementsnr.

329474


Arrangør

BYG Sjælland, IDA Sjælland


Medarrangører

Bygningsteknisk Gruppe, IDA Nordsjælland

Dansk Betonforening

IDA Byg

IDA Bygningsfysik

IDA Grøn Teknologi

IDA Miljø

IDA Sjælland