Konference

OT-netværk: Design, drift og fejldiagnosticering

På konferencen tager vi en praktisk tilgang til, hvad er relevant at vide om netværk i OT-verdenen. Vi går gennem alle faser fra design, drift, overvågning samt fejlsøgning og fejlretning af OT-netværk.

Gentofte

Tirsdag d. 30. oktober 2018

Kl. 08:30 - 16:00

Fra 3.125 kr.

 

Beskrivelse

Er du studerende og medlem af IDA, så kan du komme gratis med til konferencen:

DAu tilbyder nemlig fribilletter til fem heldige studiemedlemmer.

Det eneste du skal gøre, er at sende en mail til jen@di.dk.

Husk at skrive følgende i mailen:

1. Navn
2. Studiested/studieretning (gerne årgang)
3. Hvor du har set opslaget?

_____________________________

På konferencen får du overblik over, hvad man gør nu, mulighederne på markedet, trenden i industrien, og hvordan man designer det.

Du får belyst forskellige problemstillinger, hvor der tages udgangspunk i, at netværksdesign handler om andet og mere end sikkerhed, f.eks robusthed og multi-purpose..


Vi stiller skarpt på:

  • Etablerede netværksdesigns, hvad findes der?
  • Hvad skal et moderne netværk kunne, herunder behovet for multi-purpose, realtid og QoS?
  • Fremtidsperspektiver: Hvordan bygger vi bedst netværk, der lever op til kravene fra nye og kommende OT systemer, tøjler kompleksiteten og bevarer overblikket.

På konferencen fortæller en række virksomheder, hvordan de håndterer design, drift og fejldiagnosticering.
Der er bl.a. mulighed for at høre, hvordan Mærks er ved at ”nedlægge” det traditionelle Mærsk netværk og skifte til 100% cloud baserede applikationer, hvor internettet bliver ”backbone netværket”. Der er også mulighed for at høre, hvordan Ørsted arbejder med arkitektur og sikkerhed, og hvilke funktionskrav Ørsted stiller til netværket fra systemets side. Og endelig vil man fra Novo Nordisk kunne høre om Erfaringerne fra drift og vedligehold af Novo Nordisk produktions netværk.
På konferencen kan man også få ”Tips & tricks med Online demonstration”, hvor to af de mest erfarne inden for fejldiagnosticering fortæller om de mest typiske problemer ved fejldiagnosticering og demonstrerer forskellige løsningsmodeller og demoer.

Målgruppen
er automationsteknikere, driftansvarlige og beslutningstagere, der arbejder med eller har ansvaret for netværk til OT-systemer, og står med de daglige udfordringer for at sikre, at netværket fungerer, er opdateret og kan modstå nedbrud, samt leverandører og rådgivere på området.
Som altid indeholder programmet også en spændende mini-messe, hvor man har mulighed for at danne sig et indtryk af de løsninger og muligheder som leverandørerne stiller til rådighed.


Program

08.30 Registrering, morgenmad og kaffe

09.00 Velkomst og introduktion til Ørsted
V/ Karsten Hvalkof Andersen, Senior Manager SCADA Wind Power, Ørsted A/S og bestyrelsesmedlem DAu

09.10 Hvordan arbejder Ørsted med arkitektur og sikkerhed? Og hvad er funktionskravene til netværket fra systemets side?
Få indblik i Ørsteds udfordringer, og hvordan man arbejder med at finde løsninger, herunder vanskelighederne ved anvende systemer, der går på tværs, udfordringerne med at finde modne produkter på markedet og brugen af delløsninger.
V/ Mads Thorsted Nielsen, Manager SCADA Communication, og Mikael Hostrup, Department Manager, Ørsted A/S

09.50 Industrial Ethernet is now bigger than fieldbuses
V/HMS Industrial Networks AB (TBC)

10.25 Præsentation af udstillere

10.35 Pause

11.00 ”Best Practice” i forbindelse med OT netværk
V/ Mikkel Brodersen, Systems Engineer, Cisco Systems

11.30 Tips & tricks: Online demonstration af Industrial Ethernet diagnosticering – Hvad er vigtigt / med praktisk indgangsvinkel
Hør to af de mest erfarne inden for Trouble shooting berette om de typiske problemer og fejlkilder. Samt demonstrere forskellige diagnosticeringsstrategier og live demoer.
V/ Mads Laier, Solution Architect, Rockwell Automation og Morten Kromann, Technology Specialist, Siemens Digital industries

12.15 Frokost og minimesse

13.15: SCADA og netværksovervågningssystemet på kraftvarmeværk
FLSmidth har stået for leverancen af et SCADA system incl. CCTV, netværk og netværksovervågning på et nyt biomassefyret kraftvarmevarmeværk, der netop er blevet implementeret og skal dække 20pct. af århusianernes fjernvarme. Hør om fordele og ulemper ved den valgte model, herunder erfaring med virtualisering af løsningen.
V/ Bo Simonsen, Project Manager, FLSmidt A/S

13.45 Cloud architecture in Dynamic NeT used by Mærsk
Hør om ”nedlægning” af det traditionelle Mærsk netværk og skiftet til 100% cloud baserede applicationer, der udelukkende benytter API kald imellem sig, hvor internettet er backbone netværket. Er det begyndelsen på afslutningen af vores traditionelle opfattelse af netværk i virksomheder?
V/ Paw Martins, Head of Technology Architecture - Maersk IT - Enterprise Architecture at Maersk IT and Rasmus Hald, Head of Cloud Architecture at A.P. Moller - Maersk

14.15 Pause

14.45 Slutbruger erfaringerne fra drift og vedligehold af Novo Nordisk produktions netværk
V/ Thomas Munck, Network Architect, Novo Nordisk Corporate IT

15.15 Software Defined Networking from distributed to centralized network control

V/ José Soler, Associate Professor, and Angelos Mimidis Kentis, PhD Student, both from DTU FOTONIK, Department of Photonics Engineering - Networks Technology and Service Platforms


Videregivelse af personoplysninger til DAu
Deltagerlisten til dette arrangement bliver videregivet til DAu, da det er nødvendigt for afvikling af arrangementet. Deltagerlisten indeholder dit navn, e-mailadresse, firmanavn, hvis det er oplyst ved tilmeldingen. Oplysningerne anvendes alene ved dette arrangement. Hvis du afmelder dig arrangementet, vil oplysningerne ikke blive videregivet.

DAu’s persondatapolitik: https://www.danskindustri.dk/medlemsforeninger/dau/om-dau/privatlivspolitik/

 

Praktisk Info

Hvor

Ørsted

Nesa Allé 1

2640 Gentofte


Hvornår

Tirsdag d. 30. oktober 2018

Kl. 08:30 - 16:00


Pris

Medlem af arrangør

3.125 kr.

Ledig

3.125 kr.

Medlem

3.125 kr.

Seniormedlem

3.125 kr.

Studiemedlem

3.125 kr.

Tilmeldingsfrist

24. oktober 2018 - kl. 23:59


Antal pladser

70


Ledige pladser

5


Tilvalg

Ledsager

3.125 kr.

Arrangementsnr.

329151


Arrangør

IDA Automation