Arrangement

Oversigt over PMO-funktioner og -aktiviteter

Møderække om projektkontorer Oversigt over PMO funktioner og aktiviteter

Tirsdag d. 29. september 2015

Kl. 17:00 - 20:00

Fra 0 kr.

 

Beskrivelse

Møderække om projektkontorer, PMO’er
Skab værdi for dig og din virksomhed ved at deltage i en møderække om projektkontorer, PMO’er. Møderne er workshops med indlæg og dialog om andre virksomheders projektkontorer, PMO’er.

I IDA Proces har vi kunnet konstatere en stigende interesse for projektkontorer, ikke kun i de større virksomheder, men også mindre virksomheder har set fordelene ved et projektkontor.
Efterhånden som man har fået større erfaring og viden om projektkontorer og har man set, at de rigtigt sat op, kan skabe værdi for virksomheden.

IDA Proces har samarbejde med Hans Arnbjerg, ProjectGovernance APS planlagt en møderække om projektkontorer, PMO’er. Møderækken vil forløbe som et antal workshops med forskellige emner på dagsorden. Hver workshop af 3 timers varighed vil være en blanding af indlæg og workshops, hvor du får mulighed for at bidrage og får indsigt i, hvordan andre virksomheder arbejder med udvikling af netop deres Projektkontor.

Alle workshops vil blive faciliteret af Hans Arnbjerg, ProjectGovernance APS, som tidligere har været Head of PMO og nu arbejder som Interim Head of PMO og derudover er involveret i udviklingen af en række andre projektkontorer, PMO’er. Læs mere her: www. projectgovernance.dk

Møderækken
29. september 2015 kl. 17.00 – 20.00
Oversigt over PMO funktioner og aktiviteter
En oversigt over hvilke aktiviteter og services projektkontorer ofte tager ansvaret for. Du får indsigt i, hvordan man tilpasser projektkontor, PMO- aktiviteterne til netop din virksomhed, så mulighederne for effekt øges. Samtidig vil du bliver præsenteret for resultaterne af et MBA-projekt om udvikling og set-up af projektkontorer, PMO’er i Danmark.

27. oktober 2015 kl. 17.00 – 20.00
PMO og indflydelse på virksomhedens strategi udvikling
PMO charter, udvikling og indhold.

Gratis møde iht. IDAs regler.

Medlemskab af IDA Proces er gratis for IDA medlemmer, tilmeld dig her hvis du ønsker medlemskab (husk du skal være logget på ida.dk), vælg Min Profil → Netværk og Abonnementer.

 

Praktisk Info

Hvor


Hvornår

Tirsdag d. 29. september 2015

Kl. 17:00 - 20:00


Pris

Deltager, ikke medlem af IDA

0 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

0 kr.

Firmamedlem

0 kr.

Medlem af arrangør

0 kr.

Ledig

0 kr.

Medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Ingeniør, ej medl. IDA

2.000 kr.

Tilmeldingsfrist

28. september 2015 - kl. 16:00


Antal pladser

20


Ledige pladser

0


Arrangementsnr.

315030


Arrangør

IDA Proces