Arrangement

På mountainbike i Danmarks outdoorhovedstad

Vi skal (igen igen) på guidet mountainbiketur i skovene omkring Silkeborg. MTBGuideSilkeborg er vores guide, som vil give os en god introduktion til mountainbike og vise os Danmarks bedste terræn for mountainbike. Bagefter sandwich og vand på ruten.

Silkeborg

Lørdag d. 09. juni 2018

Kl. 10:00 - 13:00

Fra 50 kr.

 

Beskrivelse

Er du helt ny på mountainbike eller gerne vil undersøge om det et noget for dig? Det kan også være, at du har prøvet det et par gange før men bare gerne vil lære eller opleve noget nyt. Så er denne 2 timers guidede tur i skovene omkring Silkeborg med MTBGuideSilkeborg og IDA Silkeborg lige noget for dig!

Vi har vores egne personlige guider, som vil give os en god introduktion til mountainbike og viser os Danmarks bedste terræn for mountainbike, nemlig Danmarks outdoorhovedstad i Søhøjlandet. Du vil få gode tips og tricks, så du som begynder bliver klædt godt på til mountainbike. Mange uheld på mountainbike sker pga. mangel på tekniske færdigheder. Vi tager derfor en 2 timers tur i skovene, så du kan blive en bedre og mere sikker mountainbikerytter. Afhængigt af tilslutning, deles vi i 2 hold - newbies og øvede. Da vi har fokus på hygge og sjov, bliver det ikke en helt vild (rookie) tur. Alle kan være med. I slutningen af turen skal vi have forplejning og mulighed for at netværke efter de hårde strabadser, på en velvalgt udsigtspost ude i terrænet.

Har du ikke selv en mountainbike, hjelm eller drikkedunk, så kan MTBGuideSilkeborg sørge for det. Bestilles som tilvalg ved tilmelding. Send email til terkel@budolfsen.dk med din højde (...det er noget med cykelstørrelsen...) og hovedstørrelse. Hjelm er selvfølgelig obligatorisk på turen.

Alle MTBGuideSilkeborgs guider er lokalkendte og kender Søhøjlandet som deres egen baglomme efter utalige timer og kilometer. Se mere på http://www.mtbguidesilkeborg.com/

  • Mødestedet for arrangementet er MTB pladsen ved Vejlsøhus, Vejlsøvej 51, 8600 Silkeborg
  • Turen starter kl. 10:00 og slutter omkring 12:00.
  • Derefter vil der være forplejning med udsigt et sted i terrænet 12-13.
 

Praktisk Info

Hvor

Vejlsøhus Hotel & Konferencecenter

Vejlsøvej 51

8600 Silkeborg

MTB pladsen ved Vejlsøhus (findes i mellem skurene foran Vejlsøhus, se efter IDA flaget)


Hvornår

Lørdag d. 09. juni 2018

Kl. 10:00 - 13:00


Pris

Ledig

50 kr.

Medlem

50 kr.

Seniormedlem

50 kr.

Studiemedlem

50 kr.

Deltager, ikke medlem af IDA

100 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

100 kr.

Tilmeldingsfrist

03. juni 2018 - kl. 21:00


Antal pladser

20


Ledige pladser

11


Tilvalg

Leje af mountainbike, cykelhjelm, drikkedunk.

300 kr.

Arrangementsnr.

327284


Arrangør

Silkeborg Afdeling, IDA Vestjylland