Arrangement

Personlig handlekraft - København

Tirsdag d. 25. september 2012

Kl. 17:00 - 20:00

Fra 0 kr.

 

Beskrivelse

Du får inspiration til, hvordan du får øget fokus på handlekraft og bliver bedre til at implementere de strategier, der typisk allerede foreligger.

Verden er fuld af intentioner og strategier, men de færreste bliver ført ud i livet. Du kender det fra din omgangskreds – nogle taler om det, andre gør noget ved det. Sådan er det også med organisationer, virksomheder – og ledere. Nogle tøver, mens andre rykker. Nogle får succes, andre gør det ikke. 

Forskellen er handlekraft – og spørgsmålet er, hvor kommer den fra? Hvordan kan du opnå den?

Handlekraft konceptet er solidt forankret i den positive psykologi. Du kan træne mange former for adfærd, følelser og egenskaber. Det er helt op til dig, om de skal udvikles og komme til udtryk. Forudsætningen er, at du har mod til at gå på opdagelse i din egen personlighed for at opnå større selverkendelse.

Stig Kjerulf præsenterer dig for de fem udløsere af personlig handlekraft:

  • Ambition
  • Individuelle forudsætninger
  • Emotionel kapacitet
  • Selvindsigt 
  • Relationer

Stig Kjerulf guider dig, så du får større selvindsigt på alle de områder, der tilsammen udgør handlekraftens DNA. På den måde kan du personligt og som leder sætte ind de rigtig steder. Du får energi til processen, så du kan udvikle din egen personlige handlekraft.

Underviser
Stig Kjerulf, direktør i Kjerulf & Partners A/S, erhvervspsykolog og forfatter. Stig er en erfaren foredragsholder, der med sin direkte facon og ahaoplevelser involverer tilhørerne. Er forfatter til bl.a. bogen ”Personlig Handlekraft.”

Bog
Du har mulighed for at købe bogen ”Personlig handlekraft,” når du tilmelder dig. Din pris 200 kr. (Normalpris 299 kr.) Bogen bliver udleveret på dagen.

SMS REMINDER: Vil du have reminder om arrangementet et par dage før afholdelse, skal du huske at sætte flueben i SMS reminder når du tilmelder dig!

 

Praktisk Info

Hvor


Hvornår

Tirsdag d. 25. september 2012

Kl. 17:00 - 20:00


Pris

Arrangør

0 kr.

Bestyrelsesmedlem

0 kr.

Foredragsholder

0 kr.

Studiemedlem

100 kr.

Arbejdsledig, medlem

200 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

200 kr.

Medlem

585 kr.

Seniormedlem

585 kr.

Ekstern mødedeltager

935 kr.

Ingeniør, ej medl. IDA

2.935 kr.

Tilmeldingsfrist

24. september 2012 - kl. 00:00


Antal pladser

45


Ledige pladser

20


Arrangementsnr.

994799


Arrangør

IDA Lederforum Hovedstaden