Arrangement

PERSONLIG LEDELSE - Led og motiver dig selv og andre - Inspirationsaften

Personlig Ledelse tager udgangspunkt i, hvem du er, når du er allerbedst, og hvad du vil opnå fremadrettet. Kom og hør, hvordan du bliver en autentisk og vellidt leder, der skaber resultater.

Acuity World, Holte

Mandag d. 16. april 2018

Kl. 17:45 - 21:30

Gratis

 

Beskrivelse

IDA-selvstændig er glad for endnu en gang at tilbyde et arrangement med Acuity Worlds direktør Henrik Wenøe, som flere gange har været taler på IDAs konference ”Ledelse der styrker”.

Find din egen autentiske lederstil

Hos Acuity World tager vi udgangspunkt i, at al god ledelse starter med stærk selvledelse. For at du kan lede andre, er det en forudsætning, at du kan lede dig selv effektivt. Ved at tage afsæt i dine styrker frem for dine svagheder lærer vi dig at skabe det perfekte udgangspunkt for dit personlige lederskab. Aftenen giver dig et indblik i, hvordan du bedst leder dig selv med afsæt i en række praktiske værktøjer fra New NLPTM, så du går hjem med nogle konkrete værktøjer, som du kan bruge til at lede dig selv og andre mod de ønskede resultater.

Acuity Worlds inspirationsaftener har til formål at inspirere dig til at udvikle dine personlige og sociale kompetencer inden for Personlig Coaching, Personligt Salg, Personlig Ledelse og Personlig Kommunikation og er en smagsprøve på Acuity Worlds uddannelse Personal Leadership Program – PLP™.

Program

Kom, og...

  • Bliv inspireret til, hvordan du bedre kan lede dine medarbejdere.
  • Få værktøjer til, hvordan du bedre kan motivere dig selv og andre.
  • Hør, hvordan du omsætter strategi til virkelighed hurtigt.

Målgruppe

Aftenen henvender sig til ledere, projektledere, chefer, specialister og andre, som gerne vil være i stand til at motivere sig selv og sine kolleger og medarbejdere til at opnå de bedste resultater.

Underviser

Henrik Wenøe er Direktør og Cheftræner i Acuity World. Han er specialist inden for træning og coaching af ledere og sælgere og arbejder med personlig ledelse, personligt salg, coaching og kommunikation rettet mod topchefer og salgsfolk. Henrik har blandt andet arbejdet med Danske Capital, DSV, Danske Bank, Odense Kommune, Sønderborg Kommune, Fredericia Kommune, TDC, Logica, Haldor Topsøe, CP Kelco og Danica Pension.

Bemærkninger

Dørene åbnes klokken 17.45, hvor du kan få en kop kaffe eller te. Senere på aftenen bliver der serveret en sandwich, mens du har mulighed for at networke.

 

Praktisk Info

Hvor

Acuity World

Havarthivej 6

2840 Holte

Gode busser fra Holte station hvis du ikke er i bil


Hvornår

Mandag d. 16. april 2018

Kl. 17:45 - 21:30


Pris

Deltager, ikke medlem af IDA

0 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

0 kr.

Firmamedlem

0 kr.

Medlem af arrangør

0 kr.

Ledig

0 kr.

Medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Tilmeldingsfrist

Lørdag d. 14. april 2018

Kl. 23:55


Antal pladser

30


Ledige pladser

5


Arrangementsnr.

326400


Arrangør

IDA Lederforum Hovedstaden


Medarrangører

IDA Selvstændig