Arrangement

Personligt Lederskab

Onsdag d. 07. november 2012

Kl. 17:30 - 21:30

Fra 0 kr.

 

Beskrivelse

Mød tre spændende ingeniører og ledere, der har lagt deres karriere om i et nyt spor, efter at de har deltaget på et intensivt kursus om at udvikle sit personlige lederskab i hhv. Assisi i Italien og Sinai ørkenen.

Heidi Kaas-Pedersen og Carsten Kaas-Pedersen fik inspiration via et 6 dages kursus i personligt lederskab i Assisi til at prioritere egen og fælles tid. Dette har ført til, at de i dag er i gang med at virkeliggøre deres drøm om at starte egen virksomhed i Vietnam: ”Det er det kursus i over 20 års erhvervsaktivitet, der har givet det største og bedste udbytte".

Merete Løvschall (om Sinai) var med i Sinai i to gange – i 2008 (sammen med en gruppe kvinder i topledelse i Vejle Kommune) og 2011: ”To helt forskellige oplevelser, der dog har nærvær som omdrejningspunkt. For somme tider er det, man troede, det handler om, noget helt andet!”

Personligt lederskab handler om at kende sig selv og sin relation til andre. Både i Assisi og i Sinai er Scharmers U-teori gennemgående. Gennem samtaler, øvelser, stilhed og vandringer i naturen opnår du indsigt i dig selv og dit arbejde.

Du vil opleve, at når du kommer hjem, vil du være bedre til at skelne mellem vigtige og ligegyldige ting i din rolle som leder. Være bedre til at prioritere, være mere effektiv og kunne bevare overblikket. Samtidig vil du kunne være autentisk og tage vare på dig selv i en travl, hektisk og kompleks hverdag. Dette til gavn for dine omgivelser, virksomheden og ikke mindst dig selv. Det sker gennem dybere indsigt i dit personlige lederskab og klarhed over, hvad der er vigtigt i dit liv som leder og i dit liv generelt. Dette uanset om du er topleder eller mellemleder.   

Det kan være, at du som Heidi Kaas-Pedersen, Carsten Kaas-Pedersen og Merete Løvschall vælger at omprioritere i (arbejds)livet og forfølge nye eller gamle drømme.

Hvad enten kurset foregår i Assisi eller i Sinai, er du i sikker afstand fra både telefoner og e-mails og kan åbne dig for stedernes fysiske rammer og øvelser og dermed fokusere på livsglæde, kreativitet og god energi.

Få inspiration og hør, om kurser i Sinai eller Assisi om det personlige lederskab er noget for dig.

Kursusledere er Birgit Signora Toft, farmaceut, ph.d., tidligere leder af sygehusapoteket i Herning. Birgit har nu sin egen konsulentvirksomhed Teamtoft, hvor fokus er på mentorskab og coaching af personlige processer. Hun er forfatter til flere bøger om mentorskab og til bogen Pausens kraft – sådan tanker du op.

John Bern Nielsen, civiløkonom. Ledelseserfaring fra internationale virksomheder. Egen rådgivningsvirksomhed siden 1990. Udvikler koncepter, der kan bistå ledere med den vifte af udviklingsforløb, som skal sikre deres resultater. Mangeårigt medlem af forretningsudvalget i Selskabet for Fremtidsforskning. 

 

Praktisk Info

Hvor


Hvornår

Onsdag d. 07. november 2012

Kl. 17:30 - 21:30


Pris

Arrangør

0 kr.

Bestyrelsesmedlem

0 kr.

Foredragsholder

0 kr.

Arbejdsledig, medlem

150 kr.

Ekstern mødedeltager

150 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

150 kr.

Medlem

150 kr.

Seniormedlem

150 kr.

Studiemedlem

150 kr.

Ingeniør, ej medl. IDA

2.150 kr.

Tilmeldingsfrist

06. november 2012 - kl. 00:00


Antal pladser

30


Ledige pladser

30


Arrangementsnr.

995654


Arrangør

IDA Lederforum Hovedstaden