Arrangement

Poledance1

OBS: Dette hold er for begge køn. Kom med til en fantastisk og sjov oplevelse der flytter grænser. En professionel instruktør underviser jer i grundteknikker og fantastiske spins.

Lørdag d. 01. marts 2014

Kl. 14:00 - 14:45

Fra 50 kr.

 

Beskrivelse

OBS: Dette hold er for begge køn.

Kom med til en fantastisk oplevelse der flytter grænser. Oplev en både sjov og anderledes time sammen. En professionel instruktør underviser jer i grundteknikker og fantastiske spins, I slet ikke troede mulige. Krævende øvelser, røde kinder og masser at grine af...i lang tid efter.

Det praktiske:

Husk: Håndklæde til aftørring af pole'en. Helst ingen cremer på samme dag. Tag dine ringe af inden dans.

Tøj: Normalvis trænes der i bare fødder, korte shorts og kortærmede t-shirts eller toppe. Men tag det på, I føler jer tilpas i bare ikke lange bukser. Gerne shorts, hvor I kan fold op. Knæhaserne og armene skal som minimim være fri, da det ellers ville blive næsten umuligt at få greb om pole'en. - Husk at tage smykker af, da de ødelægger deres poles. Evt. få noget tape om ringe, hvis de ikke kan tages af.

Bad??: Der er omklædningsrum og toiletter i studiet, men det er en god idé at komme udklædt, da det er fælles omklædning. Der er ingen bad, men de fleste af deres medlemmer behøver ikke gå i bad efter træning, da sporten ikke er så sveddryppende.

Parkering: Der er gratis parkering uden for studiet.

For mere info: se www.ipole.dk

 

 

Praktisk Info

Hvor

Ipole Århus

Frederiksgade 78C, 2.sal


Hvornår

Lørdag d. 01. marts 2014

Kl. 14:00 - 14:45


Pris

Studerende, ikke medlem af IDA

50 kr.

Studiemedlem

50 kr.

Tilmeldingsfrist

26. februar 2014 - kl. 01:00


Antal pladser

20


Ledige pladser

20


Tilvalg

Ledsager

50 kr.

Arrangementsnr.

309743


Arrangør

Kurser for studerende