Arrangement

Portvinssmagning

Glem de trætte fadøl i fredagsbaren og skyd din weekend igang med en smagsoplevelse udover det sædvanlige til portvinssmagning

Frederiksberg

Fredag d. 23. november 2018

Kl. 17:00 - 19:00

Fra 85 kr.

 

Beskrivelse

Portvin er ikke længere forbeholdt altervin og bedsteforældre, og portvinsbarer udgør en stadig større andel af de københavnske nichebarer. Interessen for portvin er voksende, og flere unge end tidligere har fået øjnene op for den elegante drik.

Er du endnu ikke hoppet med på vognen, så er det bestemt ikke for sent - dette arrangement vil give dig rig mulighed for at finde din yndlings portvinsvariant og samtidig opbygge en god sjat portvinsviden, som du kan hive frem til dit næste middagsselskab.

Har du derimod allerede for længst købt din første gode flaske portvin og haft lange samtaler med din lokale vinimportør, så ved du allerede at 85 kr. er meget billigt for en smagning af seks kvalitetsportvine. Derudover vil du til fulde kunne udnytte, at vi har inviteret en erfaring portvinskender til at facilitere smagning, da han med garanti vil kunne forfine din viden yderligere.

Ekspert Anders Christiansen har beskæftiget sig med portvin i over ti år, og driver i dag Portvinsoplevelser. Efter smagningen vil der være mulighed for at købe/bestille de portvine, som vi har smagt, billigt gennem Anders' importfirma.

Smagningen inkluderer seks forskellige portvine og varer cirka to timer. Der vil være smagsskemaer og grundig vejledning, så både nybegyndere og selvlærte portvinskendere vil kunne få et udbytte af smagningen. Udover de seks portvine vil Anders også komme ind på lagring og produktion af portvin mv.

Adresse: Dyrlægevej 9, Frederiksberg
Lokale: Gimle

Hvis der er nogle spørgsmål, så kontakt Amalie Løvdahl Hansen på AmalieL@stud.ida.dk eller 27111020

 

Praktisk Info

Hvor

Gimle, KU-life

Dyrlægevej 9

1870 Frederiksberg

Gimle


Hvornår

Fredag d. 23. november 2018

Kl. 17:00 - 19:00


Pris

Studiemedlem

85 kr.

Ledig

150 kr.

Medlem

150 kr.

Seniormedlem

150 kr.

Deltager, ikke medlem af IDA

165 kr.

Tilmeldingsfrist

20. november 2018 - kl. 23:55


Antal pladser

51


Ledige pladser

0


Arrangementsnr.

328520


Arrangør

Studieudvalg, IDA Sjælland


Medarrangører

Kurser for studerende