Webinar

Præsentationer der fænger - on demand webinar

Brug en time på at høre mere om, hvordan du opbygger faglige indlæg, så de både er spændende og forståelige.

Webinar/ foran din egen pc'er, tablet, smartphone

Lørdag d. 31. december 2016

Kl. 00:00 - 00:00

Gratis

 

Beskrivelse

(Dette webinar er optaget d. 20-11-2014)

Hvorfor kan nogle formidlere forklare komplekse problemstillinger, så tilhørerne tænker: "Aha, nu forstår jeg det", mens andre ikke trænger igennem? Brug en time på at høre mere om, hvordan du opbygger faglige indlæg, så de både er spændende og forståelige.

Underviser er Kirsten Andersen, Mnemosyne kurser. Kirsten holder foredrag og kurser i blandt andet præsentationsteknik og er medforfatter til flere bøger - herunder bøgerne "Præsentationer der fænger" bind 1 og 2.

Webinaret ser du fra din egen pc'er eller tablet. Du kan dermed spare kostbar rejsetid. Der vil typisk være 2 billeder på skærmen. Det ene billede viser video fra studiet og det andet billede viser PowerPoints.

Pris
Deltagelse i arrangementet er gratis, men kræver tilmelding.

Tilmeldingsprocedure
Når du har tilmeldt dig, får du en bekræftelsesmail herpå. Nederst i denne mail finder du et link til webinaret. Du logger på via dette link og kommer videre til sitet, hvor webinaret vises. Skriv din e-mail i det blanke felt og tryk Enter. Herefter er du registreret på sitet og vil modtage et link i din indbakke, som linker dig direkte videre til optagelsen.

Download præsentationen
Klik på CONTENT nederst i venstre hjørne af skærmen, når du har startet webinaret, her kan du downloade den præsentationsfil som gennemgås.

 

 

Praktisk Info

Hvor

Webinar/ foran din egen pc'er, tablet, smartphone


Hvornår

Lørdag d. 31. december 2016

Kl. 00:00 - 00:00


Pris

Deltager, ikke medlem af IDA

0 kr.

Ledig

0 kr.

Medlem

0 kr.

Tilmeldingsfrist

Tirsdag d. 27. december 2016

Kl. 23:59


Antal pladser

200


Ledige pladser

149


Arrangementsnr.

317530


Arrangør

IEF-Fonden 

Sådan deltager du

Når du har tilmeldt dig, får du en bekræftelsesmail herpå. Nederst i denne mail finder du et link til webinaret. Du logger på via dette link og kommer videre til sitet, hvor webinaret vises.
Skriv din e-mail i det blanke felt og tryk Enter. Herefter er du registreret på sitet og vil modtage et link i din indbakke, som linker dig direkte videre til optagelsen.

Download præsentationer
Klik på Filer nederst i venstre hjørne af skærmen, når du har startet webinaret, her kan du downloade de præsentationsfiler som gennemgås.