Arrangement

Prioriter din hverdag ved hjælp af mindfulness kursus over 8 gange

Mindfulness er en effektiv hjælp mod stress, angst, depression, bekymringer, lavt selvværd, smerte og andre udfordringer i livet.

Ballerup Psykologhus, Ballerup

Onsdag d. 28. februar 2018

Kl. 17:00 - 19:00

Fra 2.350 kr.

 

Beskrivelse

Mindfulness træner dig i at være opmærksomt tilstede her og nu, at tænke mere konstruktive tanker, at kunne holde fri fra tankerne og få bedre vaner. Så du kan passe bedre på dig selv og dine nærmeste, sige fra og til, nå at mærke efter, prioritere, strukturere og fokusere anderledes - så du oplever mere af det gode i dit liv.

Du bliver klædt på til selv at kunne bruge mindfulness og mikropauser i dit privat- og arbejdsliv. Så du bliver bedre til at restituere, sove og holde reelle pauser – og bliver mere fokuseret og effektiv i dine gøremål.

Gennem et forløb på 8 x 2 timer vil du lære og træne forskellige mindfulness-teknikker (korte, lange, liggende, siddende og i bevægelse) og få undervisning i de væsentligste principper samt teori og forskning.

Hver gang vil der være undervisning og ca. 2 guidede øvelser i at arbejde aktivt med tankemønstre, følelser, vejrtrækningen, kroppen, musik eller et andet tema – i et velafprøvet forløb (baseret på MBSR, MBT, ACT, kognitiv og metakognitiv psykologi). Du får arbejdshæfte, lydfiler og mail efter hver gang med forslag til hjemmeopgaver. Der vil hver gang være plads til spørgsmål og individuel vejledning, da der er max. 12 deltagere og fokus på, at mindfulness (igen) bliver en del af din hverdag, så du specifikt kan få hjælp til dine udfordringer.

De 8 gange arrangementet afholdes: 28/2 + 6/3 + 13/3 + 22/3 + 5/4 + 19/4 + 8/5 + 4/6 2018

2450 kr for medlemmer af IDA (2800 kr for andre)

kurset holdes af

Andrea Klinkby er psykolog og mindfulness-instruktør. Hun arbejder med terapi, supervision, hypnose og stresshåndtering på individ- og organisationsplan. Hun afholder jævnligt mindfulness-workshops og -kurser, bl.a. for LEO Pharma, Ingeniørforeningen og Københavns Kommune. Hun er en både underholdende og indfølende underviser, som sørger for god stemning og megen information.

yderligere information kontakt: kontakt@psykologandrea.dk

 

Praktisk Info

Hvor

Ballerup Psykologhus

Centrumgaden 7, 1. th.

2750 Ballerup

Kurset løber over 8 gange og du skal arbejde med det undervejs


Hvornår

Onsdag d. 28. februar 2018

Kl. 17:00 - 19:00


Pris

Studiemedlem

2.350 kr.

Medlem

2.450 kr.

Tilmeldingsfrist

Søndag d. 25. februar 2018

Kl. 23:55


Antal pladser

8


Ledige pladser

0


Arrangementsnr.

325677