Arrangement

ProduktiONSDAG nr. 1 - Gummi og Polyurethan

Kolding

Onsdag d. 29. februar 2012

Kl. 16:30 - 18:00

Fra 0 kr.

 

Beskrivelse

Virksomhedsbesøg hos Dansk Gummi Industri i Kolding

1. Gummi
Christian Thomsen fra Dansk Gummi holder et oplæg om produktionen af kundespecifikke emner i gummi. Vi kommer blandt andet til at høre om de forskellige gummitypers egenskaber og funktioner, samt om konkrete cases, hvor støbte gummiemner er benyttet. Han viser også  eksempler på de mest brugte formgivningprocesser herunder klassisk gummiformstøbning og indstøbning af metalemner i gummi.

2. Polyurethan
Dansk Gummi har også en produktion af emner i massiv polyurethan. Ib Frederiksen fortæller om dette alsidige materiale, og de muligheder materialet giver for tilpasning af egenskaber såsom hårdhed, slidstyrke og farve. En interessant egenskab ved polyurethan er, at det kan støbes i simple åbne værktøjer, hvilket gør det muligt at producere lave styktal til en fornuftig pris.

3. Rundvisning
Efter de to oplæg er der en rundvisning på fabrikken, hvor det vil være muligt at se støbemaskinerne i funktion og få svar på eventuelle spørgsmål.

LÆS MERE HER

Om ProduktiONSDAG
ProduktiONSDAG er en arrangementrække arrangeret af Dansk Selskab for Materialeteknologi, hvor netværkets medlemmer og andre interesserede får mulighed for at besøge forskellige producerende virksomheder. Besøget hos Dansk Gummi er det første i rækken og afholdes sammen med Polymerteknisk Selskab.

Med Næste Gang?
Hvis du ikke er medlem af Dansk Selskab for Materialeteknologi og ønsker at modtage invitationer til de kommende produktiONSDAGE, så meld dig ind ved at sende en mail til tol@ida.dk - det er gratis, hvis du er medlem af IDA.

 

Praktisk Info

Hvor

Dansk Gummi Industri A/S

Profilvej 18

6000 Kolding


Hvornår

Onsdag d. 29. februar 2012

Kl. 16:30 - 18:00


Pris

Arbejdsledig, medlem

0 kr.

Ekstern mødedeltager

0 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

0 kr.

Medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Arrangør

0 kr.

Bestyrelsesmedlem

0 kr.

Foredragsholder

0 kr.

Ingeniør, ej medl. IDA

2.000 kr.

Tilmeldingsfrist

29. februar 2012 - kl. 00:00


Antal pladser

30


Ledige pladser

5


Arrangementsnr.

125618


Arrangør

IDA Materialeteknologi


Medarrangører

IDA Mechanical Syd

IDA Polymer