Arrangement

Professionel smalltalk

- få styrket dine kommunikative kompetencer

Mandag d. 24. marts 2014

Kl. 17:00 - 21:00

Fra 110 kr.

 

Beskrivelse

Nye relationer fra fx konferencer og netværk i Danmark og internationalt er med til at få ny viden ind i din organisation. Men synes du, det er vanskeligt at starte en samtale? Oplever du, at det er spild af tid at tale om vejr og vind, og vil du egentlig bare til sagen med det samme? Smalltalk er et effektivt redskab, når du skal skabe personlige og varige relationer i dit netværk.

Professionel smalltalk er en workshop for dig, der ønsker en større indsigt i den relationsskabende kommunikation og ønsker at træne smalltalk i praksis.

Indhold
Du får konkrete redskaber, der er nødvendige for at skabe den gode personlige kontakt med andre mennesker fx interesserenter omkring dit projekt, fagfæller på konferencer eller når du har brug for hjælp til konkrete opgaver i hverdagen.

•    Netværk og smalltalk

•    Kommunikationens elementer

•    Smalltalkens funktion i kommunikationen

•    Indledning af samtalen

•    Usikkerhed og vovemod.

 

Workshoppen er praksisorienteret og kræver aktiv deltagelse. Undervisningen veksler mellem korte teorioplæg, træning, refleksion og dialog.

Varighed
Workshoppen varer 3 timer incl. pause 

Underviser

Birgitte Sally, cand. mag. i kommunikation, psykoterapeut og systemisk proceskonsulent og ejer af kursusvirksomheden Sally Kommunikation. Birgitte er desuden forfatter til en række bøger om kommunikation: ”Smalltalk”, 2007, ”Tag kontakt”, 2011 og senest ”Personlig kommunikation - 6 trin til god dialog på arbejdspladsen”, 2012.

www.sallykommunikation.dk, www.kommunikationstraening.dk og mindfulsally.dk

 

Praktisk Info

Hvor

207


Hvornår

Mandag d. 24. marts 2014

Kl. 17:00 - 21:00


Pris

Ledig

110 kr.

Studiemedlem

110 kr.

Medlem

220 kr.

Seniormedlem

220 kr.

Tilmeldingsfrist

20. marts 2014 - kl. 00:00


Antal pladser

50


Ledige pladser

9


Arrangementsnr.

310039


Arrangør

KompetenceForum, IDA København