Arrangement

Projektlederen som adfærdsleder

Forandringer uden tab af tid, energi og motivation. Som deltager på dette seminar får du indblik i helt ny forskning og praksis inden for adfærdsøkonomi og beslutningsteori i forhold til projektledelse og forandringsledelse.

IDA Mødecenter, København V

Tirsdag d. 26. februar 2019

Kl. 17:00 - 20:00

Fra 100 kr.

 

Beskrivelse

Du vil blive indført i læren om, hvordan den ubevidste hjerne fungerer, og ikke mindst, hvordan man bedst motiverer sine omgivelser til forandringer og får oversat ord til handling i deltagernes egne eksempler. Seminaret er en blanding mellem teori samt en del interaktion i form af dialog og øvelser.

Deltagerne får udleveret bogen ’Oplagt – at lede adfærd’

Beskrivelse af seminaret:

Som projektleder skal du være skarp på at oversætte visioner, strategier og resultatmål til konkret ønsket adfærd – altså skal du være en dreven adfærdsleder! Men forandringer, ny ønsket adfærd og deraf følgende resultater lader alt for ofte vente på sig eller aldrig bliver realiseret som planlagt.

Ofte skyldes det ikke mangel på initiativer og indsatser, som i vore dage stresser og frustrerer organisationer i forsøg på at få den ønskede effekt, men der er mange grunde til, at det vi gør ikke virker – og måske endog skader.

Der bliver holdt tusindevis af møder uden agenda, indhold, retning og resultat, hvor vi tvinger folk til at lytte til timelange beretninger om status og resultat. Mange gange er man ikke tilstrækkeligt bekendt med, hvor lidt mennesker reelt kan indtage og fordøje ad gangen, og hvad der egentlig skal til for at fremme den adfærd der giver resultat.

”Forskning viser at kun omkring 5% af vores beslutninger udspringer fra bevidst, rationel tænkning.”

Hvorfor? Svarene kan i høj grad findes i en masse af den nyeste forskning indenfor ’Behavioral Economics’ – ’adfærdsøkonomi’ som er et kæmpe forskningsområde. På dette seminar introduceres du til helt ny viden om mennesket og helt nye metoder til at lede dig selv og andre til at arbejde effektivt uden stress.

Underviser

Mettelene Jellinggaard, konsulent og forfatter med 25 års erfaring i feltet adfærdsledelse og leder/organisationsudvikling. Uddannet og certificeret indenfor Behavioral Economics fra Duke University/Prof. Dan Ariely. Skriver artikler til Børsens Ledelseshåndbøger og er medforfatter til ’Oplagt – at lede adfærd’ fra Djøf Forlag

Skal du med til andre møder/kurser? Læs mere her: IDA Proces' Arrangementskalender

Bliv medlem af IDA Proces netværket og opnå rabat på deltagelse i møder/kurser
Medlemskab af IDA Proces er gratis for IDA medlemmer, tilmeld dig her hvis du ønsker medlemskab (husk du skal være logget på ida.dk), vælg Min Profil → Netværk og Abonnementer. Alle kan tilmelde sig IDA Proces' nyhedsmail gratis, tilmeld dig her hvis du fremover vil modtage IDA Proces' nyhedsmail.

Vigtig oplysning vedr. persondata på deltagerlister
Dit navn, titel og firma vil optræde på deltagerlisten til dette arrangement. Deltagerlisten er tilgængelig for arrangøren og de øvrige deltagere på selve arrangementet i form af en fysisk deltagerliste og online deltagerliste. Ved nogle arrangementer udleveres endvidere navneskilt, hvor dit navn, titel og firma fremgår. Hvis du afmelder dig arrangementet, vil dine oplysninger ikke fremgå af deltagerlisten.

Du kan følge os på LinkedIn eller melde dig ind i vores Facebook-gruppe.

 

Praktisk Info

Hvor

IDA Mødecenter

Kalvebod Brygge 31 - 33

1780 København V


Hvornår

Tirsdag d. 26. februar 2019

Kl. 17:00 - 20:00


Pris

Studerende, ikke medlem af IDA

100 kr.

Firmamedlem

100 kr.

Medlem af arrangør

100 kr.

Ledig

100 kr.

Seniormedlem

100 kr.

Studiemedlem

100 kr.

Medlem

150 kr.

Deltager, ikke medlem af IDA

200 kr.

Tilmeldingsfrist

Tirsdag d. 19. februar 2019

Kl. 23:55


Antal pladser

40


Ledige pladser

9


Arrangementsnr.

328976


Arrangør

IDA Proces