Arrangement

Projektstyring med Microsoft Project 2013 Del III- Odense

Vi graver endnu dybere med, hvordan verdens mest anvendte projektstyringsværktøj anvendes til at styre projekter i mange projektvirksomheder og projektorganisationer.

Odense C

Onsdag d. 23. april 2014

Kl. 17:00 - 21:30

Fra 200 kr.

 

Beskrivelse

Skal du til at arbejde med Microsoft Project Professional, har du arbejdet med programmet, eller er du bare nysgerrig, fordi man taler om edb-understøttet projektledelse i din virksomhed? Så er her kurset for dig. Kurset følges op af et selvstudium, hvor du via kompendium, opgaver og besvarelse samt afsluttende test kan indøve de korrekte metoder, som gør, at du lærer programmet på den rigtige måde.

Formål:
Del III af III om verdens mest udbredte projektstyringsværktøj.

Tricks og tips til at anvende verdens mest udbredte projektstyringsværktøj i dagligdagen, så programmet kan anvendes effektivt. Lær også, hvordan de typiske fejl undgås, så du opnår, at dit projekt er i tråd med virksomhedens strategi og at målene i projektet nås.

Målgruppe:
-
Alle som vil vide mere om MS Project
- Interesserede der har deltaget på IEF-Fondens arr : https://ida.dk/event/308884 eller lign, således at man har en Project-licens. Alternativt at man selv har investeret i eller via sin arbejdsplads har MS Project-licens.

Yderligere forudsætninger er, man har deltaget på Del II af forløbet.

Du er velkommen til at medbringe en bærbar til undervisningen, men det kan ikke garanteres, at der er netforsyning (220V) til alle, og undervisningen lægger ikke op til at anvende medbragte computere. Kurset gennemføres på Windows computere, og programmet findes desværre ikke til Android, Mac eller iPad.

Forplejning:
Der vil blive serveret isvand, frugt, sandwich, bl. vand, kaffe/te og kage

Underviser:
Underviser er Carsten S. Nilsson (KBH), som har arbejdet professionelt med Microsoft Project gennem mange år, både som underviser og på konkrete projekter. Carsten S. Nilsson kommer fra firmaet Projectum, som er Danmarks førende virksomhed inden for rådgivning og anvendelse af programmet.


 

 

Praktisk Info

Hvor

Fællesdomicilet - Odense

Englandsgade 25

5000 Odense C

Konferencen


Hvornår

Onsdag d. 23. april 2014

Kl. 17:00 - 21:30


Pris

Studiemedlem

200 kr.

Ledig

300 kr.

Seniormedlem

300 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

400 kr.

Medlem

400 kr.

Deltager, ikke medlem af IDA

900 kr.

Ingeniør, ej medl. IDA

2.500 kr.

Tilmeldingsfrist

18. april 2014 - kl. 00:00


Antal pladser

50


Ledige pladser

41


Arrangementsnr.

309817


Arrangør

ProjektForum, IDA Fyn