Arrangement

Randers Egnsteater: Børneforestillingen "Juletræets hemmelighed"

Kom med IDA Randers ind og se børneforestillingen "Juletræets hemmelighed" på Randers Egnsteater VIP style med saftevand/kaffe, boller/pebernødder/clementiner inden forestillingen i separat lokale.

Randers C

Søndag d. 09. december 2018

Kl. 10:30 - 11:40

Fra 75 kr.

 

Beskrivelse

Kom - igen i år - med IDA Randers til en rigtig hyggelig børneforestilling på Randers Egnsteater. Vi har købt 20 billetter til børneforestillingen: "Juletræets hemmelighed". Forestillingen er målrettet børn fra alderen 2år. Selve forstillingen varer ca. 35minutter.

Medvirkende er Nanni Lorenzen, som er en meget rost skuespiller der laver mange rigtig gode børneforestillinger på Randers Egnsteater..

Beskrivelse om forestillingen:

Det er snart jul. Snedkermesterens datter og hendes kat skal pynte juletræet. Hun snitter mange fine ting til træet, og med hver ting følger en bid af historien, om en dejlig juleaften, fra dengang hun var barn. Hør hvordan snedkermesteren mødte julemanden og nissefamilien i skoven, og hvordan det blev en helt speciel juleaften for dem alle sammen.

En stemningsfuld og musikalsk juleforestilling for de små.

Evt. yderligere info kan ses på https://www.randersegnsteater.dk/forestillinger/familie/juletraeets-hemmelighed/

Praktisk info:

Forestillingen starter altså kl. 11.00 og der er unummerede pladser. Bemærk at forestillingen er sammen med andre folk - IDA har bare lokalet for sig selv på 1. sal inden forestillingen, så vi lige kan få de små til at falde til ro i lidt mere rolige omgivelser og få en bolle inden.

Deltagerpris er 75kr. og efterfølgende voksne/børn er +75kr. Hvert medlem må medbringe max 7 børn/voksne.

IDA Randers:

Bemærk at alle arrangementer i IDA Randers laves af den superseje bestyrelse, samt de flere frivillige aktive, der yder en indsats i IDA Randers - alt sammen helt frivillig og ulønnet.
Hvis du bor eller arbejder i Randers-/Favrskov kommune er du tilknyttet IDA Randers, og har du en ide til et fedt event, som du gerne vil have på benene, så kontakt bestyrelsen, og vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig – det er faktisk meget nemt. Kontakt også bestyrelsen, hvis du blot vil høre om mulighederne og fordelene ved at være aktiv i IDA Randers. Fx hvis du vil udvide dit netværk som tilflytter til byen el.lign.
Bestyrelsen kan kontaktes på idaranders@googlegroups.com

 

Praktisk Info

Hvor

Randers Egnsteater

Mariagervej 10

8900 Randers C

Vi mødes i lokalet på 1. sal (op af trappen lige inden for hovedindgangen)


Hvornår

Søndag d. 09. december 2018

Kl. 10:30 - 11:40


Pris

Ledig

75 kr.

Medlem

75 kr.

Seniormedlem

75 kr.

Studiemedlem

75 kr.

Tilmeldingsfrist

06. december 2018 - kl. 23:50


Antal pladser

20


Ledige pladser

10


Tilvalg

Ledsager: Voksen eller børn (typisk 2-5år)

75 kr.

Arrangementsnr.

329242


Arrangør

Randers Afdeling, IDA Østjylland