Arrangement

Rasmus Ankersen, Sult i Paradis, Er du sulten nok?

Gennem de seneste fem år har Rasmus studeret hemmeligheden bag verdens bedste sportsfolk og de mest indflydelsesrige ledere. Blandt andet rejste han kloden rundt i seks måneder for at leve og træne i verdens bedste elitemiljøer.

København V

Onsdag d. 26. marts 2014

Kl. 16:45 - 19:15

Fra 300 kr.

 

Beskrivelse

Sult i paradis

 

Hvis Danmark skal lykkes i den globale konkurrence, kræver det et mentalitetsskift. Mindre komfort, mere udvikling, mere talent. Rasmus Ankersen vil i dette foredrag give sig bud på, hvad der skal til, og hvordan toppræstationerne skal skabes. For den enkelte person og for hele virksomheder og organisationer. 

Hvordan er det lykkedes én atletikklub, der træner på dieselbrændte græsbaner i Kingston på Jamaica, at vinde ni medaljer i sprint ved det seneste OL? Hvorfor kommer 35 af verdens 100 bedste kvindelige golfspillere fra Sydkorea, der med et ubarmhjertigt koldt klima og skyhøje greenfees kan skræmme de fleste golfspillere væk? Hvordan er det gået til, at en lille tennisklub med nedslidte faciliteter i Moskva på 10 år har produceret flere topspillere end hele USA og Storbritannien til sammen? Og hvad er årsagen til, at en lille etiopisk landsby med 30.000 indbyggere har skabt en række af verdens bedste løbere nogensinde? På baggrund af sine oplevelser og erfaringer som vil Rasmus give sit bud på, hvordan vi kan lære at bygge vores egen guldmine i Danmark.

 

Rasmus seneste bestseller Sult i Paradis:

 

 

Det får du med hjem:
- Hvorfor talent ikke er det, du troede, det var!
- Hvordan du kan spille mere for at vinde og mindre for at undgå at tabe
- Hvorfor erfaring er en elendig indikator for, hvor dygtige folk er til deres job 
- Hvordan du antænder og genantænder din egen motivation
- Hvordan kan Danmark finde sin plads i den nye globale verdensorden
- Hvorfor det ikke handler om at have ret, men om at vinde

 

 

Om Rasmus Ankersen

 

Rasmus Ankersen er præstationsudvikler og forfatter til bestsellerne ”En vinders DNA”, ”Leder DNA” og ”Opdragelse af en vinder”. Senest har han skrevet bogen ”Guldminerne”, der bliver udgivet world wide i 2012. Derudover er Rasmus en af Danmarks mest efterspurgte foredragsholdere om performance og ledelse. 

Han arbejder som performance coach for topsportsfolk og organisationer over hele verden og er dybt optaget af det faktum, at den globale magtbalance tipper i disse år, og hvad det betyder for det mindset, som Danmark og resten af den vestlige verden har brug for at forblive relevante. Blandt andet skrev han i foråret et kapitel under titlen "Hvordan skaber man sult i paradis?" til den daværende statsminister, Lars Løkke Rasmussens bog, Den Danske Drøm.

Arrangementet laves i samarbejde med Speakersclub og som IDA Lederforum medlem kan vi tilbyde dig arrangementet til 300,- Kr

Der er ingen forplejning til dette arrangement.

 

Praktisk Info

Hvor

IDA Ingeniørforeningen

Kalvebod Brygge 31-33

1780 København V

Konferencesalen


Hvornår

Onsdag d. 26. marts 2014

Kl. 16:45 - 19:15


Pris

Firmamedlem

300 kr.

Medlem af arrangør

300 kr.

Ledig

300 kr.

Medlem

300 kr.

IDA Engineering Club

300 kr.

Seniormedlem

300 kr.

Studiemedlem

300 kr.

Tilmeldingsfrist

25. marts 2014 - kl. 01:00


Antal pladser

50


Ledige pladser

7


Arrangementsnr.

309783


Arrangør

IDA Lederforum Hovedstaden