Arrangement

Rasmus Seebach & Special Guests NOAH

“I virkeligheden er jeg der, hvor jeg hele tiden har været. Det har altid handlet om at sætte nye sange i verden og fortælle nye historier. Jeg har brug for musikken" siger Rasmus Seebach

Frederiksværk

Søndag d. 17. august 2014

Kl. 17:30 - 21:00

Fra 225 kr.

 

Beskrivelse

Mennesker lever og overlever med hans musik, han spiller udsolgte koncerter over hele landet og bliver genkendt hvor end han planter sine sneaks. Han har tjent sin million og i øvrigt fundet kærligheden, så hvad vil han mere, hvorfor overhovedet udgive en ny plade? Svaret er ligeså indlysende som spørgsmålene er det: Rasmus Seebach kan ikke lade være.

Den nye udgivelse ”Ingen Kan Love Dig i Morgen” er en musikalsk påmindelse om at leve i nuet og sætte pris på opturen. For ligeså banalt som det lyder, ligeså vigtigt er det at minde sig selv om, at succesen og livet er til låns. Det ved Rasmus Seebach om nogen.

“I virkeligheden er jeg der, hvor jeg hele tiden har været. Det har altid handlet om at sætte nye sange i verden og fortælle nye historier. Jeg har brug for musikken. Det er der jeg tænker over livet og giver mig selv lov til at være følsom og græde. Jeg lever et liv, som jeg kun har kunnet drømme om. Men derfor går det stadig op og ned. Også for mig,” siger Rasmus Seebach.

Gjethuset glæder sig til endnu en gang at byde Rasmus Seebach med band velkommen til Frederiksværk til årets store udendørskoncertweekend. Vi åbner pladsen kl.16 - Supportbandet går på 17.30 - og Seebach kl. 19.00.

Udendørs koncert.

Bemærk: Det er ikke tilladt at medbringe: Stole, Mad, Drikke, Paraplyer og lign. Der vil være salg af mad og drikke på pladsen.

I IDA-billetten er inkluderet 1 drink. Drinkskupon udleveres ved registring / i døren.

Billetten fremsendes elektronisk ca. 1 uge før koncerten.

 

 

Praktisk Info

Hvor

Gjethuset

Gjethusgade 5

3300 Frederiksværk


Hvornår

Søndag d. 17. august 2014

Kl. 17:30 - 21:00


Pris

Ledig

225 kr.

Studiemedlem

225 kr.

Medlem

250 kr.

Seniormedlem

250 kr.

Tilmeldingsfrist

02. august 2014 - kl. 02:00


Antal pladser

25


Ledige pladser

24


Tilvalg

Ledsager

325 kr.

Arrangementsnr.

311312


Arrangør

IDA Nordsjælland Arrangementsudvalg