Arrangement

Regnskabskursus for studerende II

Vil du vide mere om regnskaber & er klar til at gå mere i dybden med bogholderi i virksomheder? Måske har du startet din egen virksomhed og vil vide mere om bogføring, moms m.m i regnskabsprogrammet SALDI, som er gratis for alle IDA medlemmer.

Odense M

Mandag d. 02. december 2013

Kl. 16:30 - 20:00

Gratis

 

Beskrivelse

OBS! For at deltage i dette arrangement, anbefales det, at man har deltaget i Regnskabskursus for studerende I, eller på anden måde har grundlæggende viden til regnskabsprogrammet SALDI.

På dette kursus dykker vi længere ned i programmet og tager fat i nogle af de udfordringer du har mødt i dit arbejde med SALDI, og får en bedre forståelse for systemerne i regnskabsprogrammet.

Kurset bygges op som en form for workshop, hvor du selv er med til at bestemme dagsorden, altså er mængden af indhold afhængig af dine input til kurset - har du problemer med oprettelse af kreditorer, kan du ikke få lov at bogføre dine regninger i programmet, så er det dét vi gennemgår, har du problemer med lagerføring af samlevarer, så er det dét vi gennemgår.

Du er kort sagt med til, selv at forme kursets indhold, ud fra hvad du oplever af problemer i din dagligdag med brug af regnskabsprogrammet.

Er der emner du har speciel interesse i at der gennemgåes, bedes du sende en mail til bjorn@stud.ida.dk senest d. 25/11 med disse emner, så vil vi forsøge at nå omkring flest mulige emner i løbet af kurset.

 

Praktisk Info

Hvor

Syddansk Universitet - Det Tekniske Fakultet

Niels Bohrs Allé 1

5230 Odense M


Hvornår

Mandag d. 02. december 2013

Kl. 16:30 - 20:00


Pris

Studiemedlem

0 kr.

Tilmeldingsfrist


Antal pladser

20


Ledige pladser

16


Arrangementsnr.

307765


Arrangør

Kurser for studerende