Arrangement

Retorik 1 (Djøf)

På kurset høster vi af retorikkens erfaringer omkring det at overbevise - især i de mundtlige oplæg, taler og indlæg, som en tillidsrepræsentant tit bliver kastet ud i.

Aarhus C

Fra onsdag d. 05. september 2018. kl 10:00

Til torsdag d. 06. september 2018. kl 16:30

Gratis

 

Beskrivelse

DETTE KURSUS ER KUN FOR TILLIDSVALGTE

Udbytte:
For tillidsvalgte er kommunikation afgørende, både når medlemmerne skal informeres, når forslag skal præsenteres, og når tilhørernes opmærksomhed skal fanges og fastholdes: Kort sagt, når nogen skal overbevises. På kurset høster vi af retorikkens erfaringer omkring det at overbevise - især i de mundtlige oplæg, taler og indlæg, som en tillidsvalgt tit bliver kastet ud i.

Indhold:
På to dage introducerer kurset deltagerne for en metode, der indfører dem i retorikkens fem forberedelsesfaser og især fokuserer på at styrke deltagernes evne til at argumenterer og at gennemskue andres argumenter.

Kurset er lige dele teoretisk og praktisk og kræver aktiv deltagelse. Alle deltagere får lejlighed til at prøve sig selv og teorien af i praksis og får en konstruktiv personlig feedback fra underviserne. Alle deltagere får en række konkrete værktøjer med hjem til at blive mere klar i deres kommunikation, blive bevidst om brug af stemme og kropssprog og får konkrete værktøjer, der gør dem mere nærværende og vedkommende i sin kommunikation.

Undervisere:
Barbara Læssøe Stephensen
Stine Søndergaard

Vær opmærksom på, at ved udeblivelse uden afbud opkræves et no-show gebyr på 500,00 kr.

 

Praktisk Info

Hvor

Comwell Aarhus

Værkmestergade 2

8000 Aarhus C


Hvornår

Fra onsdag d. 05. september 2018. kl 10:00

Til torsdag d. 06. september 2018. kl 16:30


Pris

Medlem

0 kr.

Tilmeldingsfrist

15. august 2018 - kl. 23:59


Antal pladser

6


Ledige pladser

0


Arrangementsnr.

325311


Arrangør

Uddannelsesprogram for tillidsvalgte, UPT