Kursus

Retorik - bliv skarp i dine argumenter

- med hjælp fra retorikken, vil du lære hvordan du kan transformere dine argumenter til solide kanonkugler som rammer plet. Så du kommer i mål med dine ønsker.

IDA Conference, København V

Tirsdag d. 12. november 2019

Kl. 09:00 - 15:30

Gratis

 

Beskrivelse

DETTE KURSUS ER KUN FOR TILLIDSVALGTE


Målgruppe
Kurset henvender sig til dig, som gerne vil have praktisk indsigt i argumentationsteorien og kunne fremføre argumenterne troværdigt.

Udbytte
Du lærer at finde ind til det argument, som overbeviser. For det gælder ikke om at have mange gode grunde, men et vældigt solidt argument. Derfor skal du koncentrere dig om, at samle dine kræfter i at opbygge en solid kanonkugle, frem for en byge af spredehagl - og så skal du finde den røde plet i centrum af skydeskiven - hos dem du vil overbevise. Derfor skal du kende din modtagers skydeskive.

Indhold
Dette kursus har fokus på tre vinker, som kan sikre, at du rammer plet med dine argumenter. Du får indsigt i praktisk argumentationsteori, og får arbejdet grundigt med Toulmins argumentationsmodel. Vi træner hvordan du formidler dine forberedte argumenter, så du har troværdig og overbevisende adfærd - for at både forberedelsen og fremførelsen skal være god.

  • Indføring i argumentationsteori og øvelser så du bliver fokuseret i dine argumenter og er forberedt på modargumenter.
  • Træne i hvordan du kan have en overbevisende adfærd i krop og stemme.
  • Opbyg tillid - det handler også om gode relationer.

På kurset vil vi tage udgangspunkt i egen hverdag og arbejde med dine TR-ønsker. Dette vil vi både gøre med den teoretiske vinkel og med den enkeltes fremførelse af argumenter.

Underviser
Signe Bonnén har selv i en lang årrække været TR og været næstformand i SU. Signe er partner i FLOK, pick a picture og Talerakademiet. Signe blev i 1993 uddannet cand.comm. og er beskikket censor på RUC. Tidligere har Signe været ansat som kommunikationsansvarlig i flere organisationer, senest i Økonomistyrelsen, hvor hun var kommunikationschef. Lige nu arbejder hun primært med at implementere kommunikationsforandringer i organisationer.

Læs mere på www.flok.dk, www.pickapicture.dk www.talerakademiet.dk


Vær opmærksom på, at ved udeblivelse uden afbud opkræves et no-show gebyr på 200,00 kr.

 

Praktisk Info

Hvor

IDA Conference

Kalvebod Brygge 31

1780 København V

Lokale 104


Hvornår

Tirsdag d. 12. november 2019

Kl. 09:00 - 15:30


Pris

Ikke IDA-medlem

0 kr.

IDA-medlem

0 kr.

Tilmeldingsfrist

Tirsdag d. 22. oktober 2019

Kl. 23:59


Antal pladser

18


Ledige pladser

0

Arrangementsnr.

328935


Arrangør

Uddannelsesprogram for tillidsvalgte, UPT