Arrangement

Retorik (Djøf)

På kurset høster vi af retorikkens erfaringer omkring det at overbevise - især i de mundtlige oplæg, taler og indlæg, som en tillidsrepræsentant tit bliver kastet ud i.

Snekkersten

Fra onsdag d. 16. september 2015. kl 10:00

Til torsdag d. 17. september 2015. kl 16:00

Gratis

 

Beskrivelse

DETTE KURSUS ER KUN FOR TILLIDSVALGTE I STAT, REGIONER OG KOMMUNER 

Udbytte:
For tillidsvalgte er kommunikation afgørende, både når medlemmerne skal informeres, når forslag skal præsenteres, og når tilhørernes opmærksomhed skal fanges og fastholdes: Kort sagt når nogen skal overbevises. På kurset høster vi af retorikkens erfaringer omkring det at overbevise - især i de mundtlige oplæg, taler og indlæg, som en tillidsrepræsentant tit bliver kastet ud i.

Indhold:
Kurset introducerer deltagerne for en metode, der indfører dem i retorikkens fem forberedelsesfaser og fokuserer især på at styrke deltagernes evne til at argumenterer og at gennemskue andres argumenter. Kurset er lige dele teoretisk og praktisk og kræver aktiv deltagelse. Alle deltagere får lejlighed til at prøve sig selv og teorien af i praksis og får en konstruktiv personlig feedback fra underviserne. Alle deltagere får en række konkrete værktøjer med hjem til at blive mere klare i deres kommunikation, blive bevidst om brug af stemme og kropssprog og får konkrete værktøjer, der gør dem mere nærværende og vedkommende i sin kommunikation.

Undervisere:
Barbara Læssøe Stephensen

Vær opmærksom på, at ved udeblivelse uden afbud opkræves et no-show gebyr på 500,00 kr.

 

 

Praktisk Info

Hvor

Comwell Borupgaard

Nørrevej 80

3070 Snekkersten


Hvornår

Fra onsdag d. 16. september 2015. kl 10:00

Til torsdag d. 17. september 2015. kl 16:00


Pris

Medlem

0 kr.

Tilmeldingsfrist

05. september 2015 - kl. 23:59


Antal pladser

5


Ledige pladser

0


Arrangementsnr.

312842


Arrangør

UPT, Tillidsrepræsentantuddannelsen (TRU)