Arrangement

Risikovurdering i praksis

Fødevareproduktionen udvikles løbende og der gennemføres ombygning og produktudvikling. Hver gang skal der gennemføres en ny risikovurdering; får I det gjort? Hvordan gør man det bedst? Det får du værktøjer til og eksempler på til dette arrangement.

Onsdag d. 22. oktober 2014

Kl. 13:00 - 16:00

Fra 100 kr.

 

Beskrivelse

Det forventede program indeholder følgende.

HACCP i praksis

  • Hvordan starter man første gang?
  • Værktøjskassen fra L&F

Stabiliseret produkt eller ej?

  • Prøveudtagningsprogram
  • Værktøj til vurdering af fødevaresikkerheden af det pågældende produkt

Dynamikken i HACCP

  • Opdatering
  • Verifikation

Case: Hvordan kommer man videre efter en utilsigtet hændelse?

  • Det utænkelige skete; hvordan kom man igennem og videre bagefter?

Myndighedernes rolle

  • Sparringspartner kontra kontrollant
 

Praktisk Info

Hvor


Hvornår

Onsdag d. 22. oktober 2014

Kl. 13:00 - 16:00


Pris

Studiemedlem

100 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

150 kr.

Ledig

150 kr.

Seniormedlem

150 kr.

Firmamedlem

300 kr.

Medlem af arrangør

300 kr.

Medlem

350 kr.

Deltager, ikke medlem af IDA

450 kr.

Ingeniør, ej medl. IDA

2.450 kr.

Tilmeldingsfrist

20. oktober 2014 - kl. 02:00


Antal pladser

50


Ledige pladser

31


Arrangementsnr.

311902


Arrangør

IDA Levnedsmiddelselskabet


Medarrangører

IDA Risk