Konference

Robot workshop med IDA Young Professionals

Det første event for studerende som er et samarbejde mellem to stærke og dynamiske ingeniørforeninger. 1 ekseptionelt event. 50 studerende fra hele verden. 3 dage. OBS!!! Program og Schedule for robotworkshoppen kan downloades i bunden af denne side

Fra tirsdag d. 24. juni 2014. kl 08:00

Til fredag d. 27. juni 2014. kl 17:00

Fra 100 kr.

 

Beskrivelse

IDA Young Professionals inviterer til en tre dages international workshop i København, hvor du i teori og praksis kan opdatere din viden og lære fra de bedste om on site simulering af robotter i LEGO Mindstorm og i Experior. Experior er en virtuel automations platform, der laver 3D visualisering.

 

Omdrejningspunktet for workshoppen er affaldssortering med spændende ekspertindlæg om emnet, og en række konkrete problemstillinger, der skal udarbejdes on site løsninger til. Du får mulighed for at høre inspirerende pitches, deltage i gruppearbejde, danne netværk med studerende og ingeniører fra hele verden.

 

Workshoppen afsluttes med en prisoverrækkelse, hvor en fagjury kårer den bedste løsning.

 

IDA Young Professionals har teamet op med American Society for Mechanical Engineers (ASME) om arrangementet. Workshoppen er en del af ASME’s Student Professional Development Conference (SPDC).

 

Parallelt med alt dette afholder ASME en stor konference med fokus på ”Engineering Standards Designs and Analysis”, som der også er mulighed for at deltage i. Der er mere info om dette i programmet http://www.asmeconferences.org/ESDA2014/

 

Konferencen sociale aktiviteter byder blandt andet på en velkomstreception på Københavns Rådhus og gallamiddag på Nationalmuseet, hvor alle studerende er særligt inviterede.

 

 

OBS!!! Program og Schedule for robotworkshoppen kan downloades i bunden af denne side

 

Praktiske oplysninger

 

·         Overnatning

Kommer du langvejs fra, er der mulighed for at bestille overnatning. Vi kan tilbyde overnatning hos Generator Hostel i hjertet af København.

 

·         Transport

Kommer du langvejs fra kan du få dækket op til kr. 500 i støtte til dine transportomkostninger.

 

·         Afmelding og udeblivelse

Seneste frist for gebyrfri afmelding er 18. juni.

Ved udeblivelse fra arrangementet opkræves et no show gebyr på kr. 500.

 

·         Sprog

Konference og workshop afholdes på engelsk.

 

 

*****

 

ESDA 2014 konferencen (Conference on Engineering Systems Design and Analysis) afholdes hvert andet år et sted i Europa- dette år i et samarbejde mellem ASME (American Society of Mecanical Engineers og IDA / IDA Mechanical i Tivoli Congress Center i København.

 

Konferencen er den ledende Mechanical Engineering Conference i Europa og tiltrækker ca. 400 tekniske dokumenter samt deltagere fra hele verden.               

 

Konferencen dækker et bredt område af maskiningeniøremner med relaterede områder spændende fra forskning til industriel udvikling.   Du kan læse mere på konferencens hjemmeside her http://www.asmeconferences.org/ESDA2014/

 

 

Praktisk Info

Hvor


Hvornår

Fra tirsdag d. 24. juni 2014. kl 08:00

Til fredag d. 27. juni 2014. kl 17:00


Pris

Medlem af arrangør

100 kr.

Ledig

100 kr.

Studiemedlem

100 kr.

Medlem

200 kr.

Seniormedlem

500 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

1.000 kr.

Deltager, ikke medlem af IDA

2.500 kr.

Ingeniør, ej medl. IDA

4.500 kr.

Tilmeldingsfrist

20. juni 2014 - kl. 00:00


Antal pladser

50


Ledige pladser

14


Tilvalg

Behov for overnatning i København

0 kr.

Ledsager

0 kr.

Arrangementsnr.

310465


Arrangør

IDA Young Professionals