Arrangement

Rule Breaking Strategy - Aalborg

Aalborg

Torsdag d. 12. april 2012

Kl. 17:00 - 20:00

Fra 0 kr.

 

Beskrivelse

Du inviteres til en spændende workshop om Rule Breaking Strategy, der er en nytænkningsmetode, som er særdeles velegnet for Ingeniørvirksomheder.

Kom og hør Anja Krogh Sondrup og Lise Grevenkop-Castenskiold fortælle om Rule Breaking Strategy metoden og et danskstyret Rule Breaking strategiforløb i USA beskrevet i Ingeniøren uge 42, 2011. Læs artiklen her

Få en introduktion til teorien og afprøv det i praksis
Succes behøver ikke at handle om at bekæmpe sine konkurrenter på de sædvanlige måder eller gå på nye markeder. For langt de fleste virksomheder kan det bedre betale sig at udvikle nye spilleregler i det marked, de allerede befinder sig i.
Rule Breaking Strategy handler om, hvordan din virksomhed ved at udfordre de uskrevne spilleregler i din branche kan erobre en ny og bedre plads i markedet, få nye idéer og skabe stærke koncepter.

Du får et kort foredrag om teorien bag Rule Breaking Strategy og resultater fra andre virksomheder. Herefter skal du selv i arbejdstøjet. Du får også en gennemgang af de velafprøvede hands-on-værktøjer, som du selv kan bruge hjemme i din virksomhed.
Vi vil konkret bruge metoden til idéudvikling på flere af de virksomheder, som er til stede.

Case: Internationalt forløb med succes i USA
Lise Grevenkop-Castenskiold fortæller om et større internationalt Rule Breaking forløb for et amerikansk børsnoteret IT-firma.
Forløbet, der blev tilrettelagt af Anja og Lise, involverede blandt andet fjernstyrede innovationsforløb i Indien, Israel og USA, kundeundersøgelse samt en Rule Breaking workshop for virksomhedens internationale ledere i USA.

Resultatet var 20 nye projekter, hvoraf et antal allerede er implementeret. Forløbets store succes betød, at processen blev afholdt igen i år denne gang med et mere snævert produktfokus - og nu er det planlagt som en tilbagevendende årlig begivenhed i virksomheden.

Specielt: Ta’ en kollega med GRATIS – så er I 2 til at følge op, når I kommer tilbage i virksomheden…..

 

 

Praktisk Info

Hvor

Ingeniørhuset i Aalborg

Vestre Havnepromenade 9. 3 sal

9000 Aalborg


Hvornår

Torsdag d. 12. april 2012

Kl. 17:00 - 20:00


Pris

Arrangør

0 kr.

Bestyrelsesmedlem

0 kr.

Foredragsholder

0 kr.

Ledsager til medlem

0 kr.

Studiemedlem

100 kr.

Arbejdsledig, medlem

200 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

200 kr.

Medlem

585 kr.

Seniormedlem

585 kr.

Ekstern mødedeltager

935 kr.

Ingeniør, ej medl. IDA

2.935 kr.

Tilmeldingsfrist

11. april 2012 - kl. 00:00


Antal pladser

25


Ledige pladser

25


Arrangementsnr.

125687


Arrangør

IDA Lederforum Nordjylland