Arrangement

Rundvisning på Ny Forskerpark og Nyt Teknisk Fakultet i Odense

Udbygningen af Campus Odense er i fuld gang, og det er spændende byggerier, der bliver rejst, og vi besøger to af dem.

Onsdag d. 04. november 2015

Kl. 17:00 - 19:00

Fra 0 kr.

 

Beskrivelse

Ny Forskerpark skal danne rammen om et nyt forsknings- og uddannelsesmiljø for Syddanske Forskerparker, Syddansk Universitet og University College Lillebælt.

Byggeriet er organiseret som et fællesskab af fire mindre huse, som har et fælles centralt torv med højt til loftet. Lette bro- og trappeforbindelser skaber kontakt mellem de enkelte huse, så det er nemt at udveksle viden og idéer på tværs af organisationerne. Som noget banebrydende får University College Lillebælt sine faciliteter ovenpå de fire bygningsvoluminer, så alle i bygningen kan nyde godt af skolens idrætsfaciliteter. På øverste etage bliver der også bygget en stor fælles taghave, som kan ses fra det centrale torv.

Tegnestuen C.F. Møller står bag den 14 meter høje og 19.000 m2 store bygning, der rummer det nye Teknisk Fakultet, hvor højteknologisk laboratorieforskning går hånd i hånd med videndeling og fællesskab. Fakultet har en markant facade, der varierer i materiale alt efter placering mod verdenshjørnerne. Mod vest og øst er yderfacaden en delikat skal i perforeret fiberbeton med bagvedliggende solafskærmning og naturlig ventilation. Mod syd er det en ren glasfacade med et mønster skabt af solceller og solafskærmning. Og mod nord har glasfacaden et påtrykt eller sandblæst mønster.

Fakultetet får et tag af ca. 700 m2 solceller. Samtidig er der fokus på lavt energiforbrug, godt indeklima og brug af materialer, der sikrer mindst mulig miljøbelastning. Også indvendigt fremstår fakultetet unikt og inspirerende. I hjertet af bygningen finder man 'Møblet', som er en stor gennemgående trappekonstruktion, der rummer seminar- og møderum og opholdsarealer. Broer og gange krydser "Møblet" som flydende overgange mellem de forskellige institutter og inviterer til fællesskab og udnyttelse af hinandens viden.

Rundvisningen starter ved Ny Forskerpark, hvor vi vil bruge en time, efterfølgende går vi samlet til Teknisk Fakultet, hvor vi ligeledes vil blive vist rundt på en time.


Dato: Onsdag den 4. november 2015 kl. 17.0

Mødested: Ny Forskerpark, Cortex Park 26, 5230 Odense M

 

Tilmelding senest den 28. oktober 2015 - begrænset deltagerantal, princippet er først til mølle! Maks. 30 personer.

Deltagelse er gratis, men tilmelding er nødvendig.

 

Har du spørgsmål om arrangementet, kan du kontakte Paw Gadgaard på tlf. 6062 1032, mail: pag@odense.dk


Du behøver ikke være IDA medlem for at deltage i arrangementet. Tryk på tilmelding og opret dig, så er du tilmeldt arrangementet. 
 

___________________________

GÅ IKKE GLIP AF NOGET

Tilmeld dig vores nyhedsmail. Så går du ikke glip af alle de spændende kurser, konferencer, gå hjem-møder og virksomhedsbesøg, vi afholder hvert år.

TILMELD DIG HER

Du kan sagtens modtage nyhedsmailen, selvom du ikke er medlem af IDA. Det er åbnet for alle.

 

 

Praktisk Info

Hvor

Mødested: Ny Forskerpark, Cortex Park 26, 5230 Odense M


Hvornår

Onsdag d. 04. november 2015

Kl. 17:00 - 19:00


Pris

Deltager, ikke medlem af IDA

0 kr.

Firmamedlem

0 kr.

Medlem af arrangør

0 kr.

Ledig

0 kr.

Medlem

0 kr.

IDA Engineering Club

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Ingeniør, ej medl. IDA

2.000 kr.

Tilmeldingsfrist

28. oktober 2015 - kl. 00:00


Antal pladser

30


Ledige pladser

2


Arrangementsnr.

315156


Arrangør

Samfundsteknisk Udvalg, IDA Fyn