Arrangement

Sådan kan teamkulturen styrke jeres resultater

Samarbejdet skal ledes lige så professionelt som målopfyldelsen, økonomien og tidsplanen. Hør om en ny model om teamsamarbejde, der viser hvordan teamet kan arbejde mere effektivt og nytænkende ved at tilpasse teamkulturen til de aktuelle opgaver.

Dansk Supermarked, Brabrand

Torsdag d. 16. november 2017

Kl. 14:00 - 17:00

Gratis

 

Beskrivelse

Selv om et team består af dygtige og engagerede personer er det ingen garanti for, at teamet leverer gode resultater. Nøglen til succes ligger i teamets kultur. Får de det bedste frem i hinanden på tværs af uddannelser, personligheder, opgaver og nationaliteter? Eller kommer de til at hæmme hinandens præstationer?

Team Culture™ modellen giver analysekraft og et nyt sprog til at udvikle samarbejdet, med fokus på fællesskabet, ikke på 'nogens skyld'. Der er 4 teamkulturer – hvilken konstellation giver det optimale udbytte?

Hør også hvordan du selv kan styrke teamets arbejde med et enkelt udviklingsredskab, der giver jer et realitetstjek og hjælp til forbedring af samarbejdet  og videndelingen. Det er en 3. generations teambuilding skabt til team i komplekse organisationer. 

Arrangementet vil byde på oplæg, gruppedrøftelser og netværk. Foredragsholder vil være Elisabeth Plum, mag, art., forfatter og rådgiver (se billede). www.team-culture.dk

Herudover vil Dorte Havshøj, Chief Project Manager, Dansk Supermarked Group, give eksempler på, hvordan hun har arbejdet professionelt med teamkulturen i forskellige sammenhænge

Arrangementet er gratis og der vil være forplejning undervejs.

Skal du med til andre møder/kurser? Læs mere her: IDA Proces' Arrangementskalender 

Bliv medlem af IDA Proces netværket og opnå rabat på deltagelse i møder/kurser
Medlemskab af IDA Proces er gratis for IDA medlemmer, tilmeld dig her hvis du ønsker medlemskab (husk du skal være logget på ida.dk), vælg Min Profil → Netværk og Abonnementer. Alle kan tilmelde sig IDA Proces' nyhedsmail gratis, tilmeld dig her hvis du fremover vil modtage IDA Proces' nyhedsmail.

 

Praktisk Info

Hvor

Dansk Supermarked

Rosbjergvej 33 Aarslev

8220 Brabrand


Hvornår

Torsdag d. 16. november 2017

Kl. 14:00 - 17:00


Pris

Deltager, ikke medlem af IDA

0 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

0 kr.

Firmamedlem

0 kr.

Medlem af arrangør

0 kr.

Ledig

0 kr.

Medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Tilmeldingsfrist

Tirsdag d. 14. november 2017

Kl. 23:55


Antal pladser

50


Ledige pladser

39


Arrangementsnr.

324262


Arrangør

IDA Proces


Medarrangører

Aarhus Afdeling, IDA Østjylland