Arrangement

Sådan ledes fremtidens digitale organisationer

Savner du en opskrift på, hvordan du kan udvikle din organisation og undgå at kvæle innovationen? Vi har inviteret Lars Lin Villebæk, som er medforfatter til bogen ”Exponential Transformation”, til at dele sin ekspertviden.

København V

Mandag d. 29. oktober 2018

Kl. 16:00 - 18:00

Gratis

 

Beskrivelse

Digital teknologis ydeevne udvikler sig efter eksponentialkurver. Det har stået klart i en årrække. At denne udvikling skaber behov for at organisere sig, så virksomheder og organisationer får glæde af det, gav bogen The Exponential Organization en analyse af i 2016. Herefter blev bogen en bestseller for ledere, og en ny forkortelse ”ExO” opstod.

Selvom bogen blev populær, så mangler der stadig værktøjer og viden indenfor ledelse, strategi og fremtidens teknologi og ikke mindst digitaliseret teknologi.

Efter to års arbejde udrulles nye metoder til dette ud af ”ExO Lever”, som er et globalt netværk af eksperter med åben videndeling af metodikker til eksponentielle organisationer med materiale og arbejdspapirer, der kan hentes online.

”ExO Lever” har i september udgivet bogen Exponential Transformation, en opskrift på at udvikle organisationer og undgå at organisationernes immunsystemer kvæler innovationen.

Lars Lin Villebæk er med sin teknologiske, finansielle og ledelsesmæssige baggrund medforfatter til bogen og har i USA været med til at opbygge ”ExO Lever”.

På dette arrangement i IDA Fremtidsteknologi præsenterer Lars bogens indhold og metoder. Vi afsætter god tid til diskussion.

Uanset om du er startup eller en gammel organisation kan du drage nytte af den viden, der bæres frem her.

 

Praktisk Info

Hvor

IDA Mødecenter

Kalvebod Brygge 31 - 33

1780 København V


Hvornår

Mandag d. 29. oktober 2018

Kl. 16:00 - 18:00


Pris

Deltager, ikke medlem af IDA

0 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

0 kr.

Firmamedlem

0 kr.

Medlem af arrangør

0 kr.

Ledig

0 kr.

Medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Tilmeldingsfrist

28. oktober 2018 - kl. 23:59


Antal pladser

40


Ledige pladser

12


Arrangementsnr.

328938


Arrangør

IDA Fremtidsteknologi


Medarrangører

IDA Lederforum

IDA Lederforum Hovedstaden

IDA Proces